Blog Directory  >  Neldos - Blog  > 

Neldos Blog


neldo.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Idag har jag inte gått till skolan på morgonen, var lite busig och skolkade. En annan i mitt hus gjorde samma grej, så istället gick vi ut en sväng. Det blev en barfotapromenad i det morgonvåta gräset. Ner till sjön ledde våra fötter oss. Vätan gjorde oss kalla men solen sken och vi tänkte inte så mycket på det. Sen kom vi ner till sjön och upptäckte att vattnet var inte kallt utan härligt. Så i plumasade vi i våra haremsbyxor. Kände mig så himla fri och tänkte att såhär borde livet alltid vara, kunde inte göra mer än att ligga och skratta och njuta.Nu är jag hemma med kalla fingrar men torra kläder och måste bege mig till skolan.Livet är gott!
2012-06-28 08:32
Idag har jag inte gått till skolan på morgonen, var lite busig och skolkade. En annan i mitt hus gjorde samma grej, så istället gick vi ut en sväng. Det blev en b… Read More
Thursday 24/5
2012-05-23 22:00
Sötpluppen flyttar in i mitt lilla rum ^^ Andra människor har flyttat när datorn är flyttad, men för honom gäller det mjölet :) Read More
2012-05-13 17:37
Idag har varit en fin söndag. Började med fint väder och kaffe ute på uteplatsen. Sen var vi ett gäng som bestämde oss för att paddla iväg. 3 kanoter… Read More
Friday 4/5
2012-05-03 22:00
Har en bra karl som gör mackor och bakar bullar till mig på min 7 timmar långa tågresa ^^ Read More

Subscribe to Neldos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×