Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pyetje për gjoksin që asnjë femër nuk ka kurajo ti bëjë

Gjoksi është një prej pjesëve më sensuale në trupin e një femre. Është gjëja e parë me të cilën biem në kontakt pas lindjes. Me kalimin e kohës, bëhet një prej pjesëve më sensuale të një femre. Megjithatë ka disa pyetje që të gjitha femrat duan që t’u dinë përgjigjet.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • 10 pyetjet që gjithmonë duhet t’ia bëjmë vetes…
  • Ja sa e vështirë është të jesh femër, në dimër

Pse bëhen më të fortë para ciklit?

Është diçka që ndodh për shkak të hormoneve. Para ciklit, niveli i estrogjenit dhe progesteronit rritet dhe për pasojë, gjinjtë bëhen më të fortë dhe ndiejnë më shumë dhimbje. Këto simptoma zhduken direkt, pas ardhjes së menstruacioneve.

Ndonjëherë shfaqen qime në gjoks?

Ndonjëherë femrat shqetësohen kur shohin qime rreth gjoksit, por nuk ka vend për t’u shqetësuar. Gjatë fazave të ndryshme të jetës, ka luhatje hormonale të cilat e bëjnë normale rritjen e qimeve në këtë zonë të trupit.

Pse kanë prirje të varen?

Nuk bëhet fjalë për një çështje graviteti, por nëse gjoksi nuk mbahet në mënyrën e duhur përditë, me kalimin e viteve për shkak të natyrës së tij delikate, priret të varet, shkruan noa.al. Duhen mbajtur gjithmonë reçipeta, nëse dëshirohet që të kohet gjoksi i një vajze në formë edhe pas moshës 30-vjeçare.

Në çfarë moshe duhet bërë mamografia e parë?

Mamografia duhet bërë si mënyrë parandaluese, në momentin kur një femër bëhet pjellore. Kontrollet e rregullta, duhen bërë së paku një herë në vit dhe duhet të vazhdojnë deri në periudhën e menopauzës.

www.lajm-shqip.com

04.01.2018

The post Pyetje për gjoksin që asnjë femër nuk ka kurajo ti bëjë appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Pyetje për gjoksin që asnjë femër nuk ka kurajo ti bëjë

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×