Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Shkrumbohet plotësisht nga zjarri shtëpia e kameramanit të TVSH-së në Gjirokastër

Shkrumbohet plotësisht nga zjarri shtëpia e kameramanit të Televizionit Publik Shqiptar në Gjirokastër

Të ngjashme mund të lexoni:

• Persona të panjohur dëmtojnë kaldajën e shkollës në Lazarat

• Shkarkohet drejtori i komanduar, emërohet një tjetër i komanduar

• Policët marrin 400 Euro për çdo kalim klandestin në Greqi…

Shkrumbohet plotësisht shtëpia e kameramanit të TVSH-së

Sot, rreth mesditës, një zjarr i madh përfshiu të gjitha mjediset e banesës së kameramanit të Radio Televizionit Shqiptar, Skëndër Cingo, në lagjen ‘Hazmurat’ të qytetit muze.

Si rrjedhojë e zjarrit, pas ndërhyrjes së zjarrfikësve të Repartit të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi, në banesë nuk kishte mbetur asnjë orendi.

Në momentin e rënies së zjarrit, në banesë nuk kishte asnjë njeri.

Kameramani dhe bashkëshorja e tij ishin në punë, ndërsa dy fëmijët e tyre ndodheshin tek gjyshërit në një lagje tjetër të qytetit.

15.12.2017

Për Lajm Shqip

Engjëll Serjani

The post Shkrumbohet plotësisht nga zjarri shtëpia e kameramanit të TVSH-së në Gjirokastër appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Shkrumbohet plotësisht nga zjarri shtëpia e kameramanit të TVSH-së në Gjirokastër

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×