Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Utsedd till Årets Reseblogg & Girlpower

Det kanske finaste man som bloggare kan få – förutom kommentar och kärlek från er läsare – är en utmärkelse av något slag. Förutom att jag var nominerad i Stora Influencerpriset 2017 så dök det i slutet av året upp en annan fin utmärkelse som värmde i hjärtat. Och jag har alldeles glömt bort att nämna detta – men bättre sent än aldrig va?

Årets Resebloggar 2017

Det är Linda på Resa Medvetet som gjorde något så fantastiskt som att utse Årets Resebloggar 2017 enligt kriterierna: hög kvalité på text och bild, regelbundna uppdateringar, samt skrivit inlägg som uppmuntrar och inspirerar att resa på ett sätt som ligger i linje med Resa medvetets ambitioner. Hon nämner också följande ”Gemensamt för alla är att jag fastnat för dem för att de ger mig insikter och anledning att reflektera.” Alltså – att få nämnas i detta sammanhang, wow!

årets resebloggar 2017

Milano, Italien.

Årets Girlpower

Under kategorin ”årets girlpower” blir jag inplacerad och såhär lyder Lindas ord och motiveringen:

Under ett års resebloggande är det alltid några som tar steget och fullhjärtat satsar på sin blogg. Som släpper taget och hoppar. Som full av självförtroende ger sig ut och bara kör. Att hänga med dessa personer i deras utveckling är lite extra spännande. Passionen går genom skärmen och ofta sker en kraftig utveckling som är rolig att läsa om.

Jennifer är en av dem och det är otroligt häftigt att följa en person som så målfokuserat och strategiskt tar över bloggscenen mer och mer. Resor, att driva eget och funderingar om livet fyller jennifersandstrom.se och ingen vet vart det här kan sluta. Siktet är uppenbarligen inställt på toppen!” 

Det är alltid lite overkligt att få läsa så fina saker om sig själv – tack Linda ♥

årets reseblogg 2017

Här var jag mycket girlpower faktiskt, hade precis sagt upp mig men inte gått ut med det offentligt ännu. Hade massvis av kittlande fjärilar i magen.

Hon passar också på att lista några favoritinlägg hos mig:

  • 27 timmar på resande fot – att välja tåg och båt framför flyg
  • En gudie till Paris: favoriter & tips från en local
  • Vad ska man göra om man inte vet vad man vill göra?

Fler av årets resebloggar enligt Resa medvetet

Här är resten av de totalt 9 utvalda bloggarna som utsågs till årets Resebloggar 2017. Alla riktigt välförtjänta till denna utmärkelse och dessutom har Linda gett var och en riktigt snygga motiveringar. Se hela listan med motiveringar här.

Årets Rakryggade humor – Flyging Dryden
Årets Norra Europas fanbärare – Äntligen vilse
Årets Makalösa storyteller – På vift
Årets Ocensurerade champion – Livet från den ljusa sidan
Årets Reflekterande filosof – Sanna Rosell
Årets Som ingen annan – Johnny Bajdzjan
Årets Ambitiösa nykomling – Reform Travel
Årets Extraordinära talang – Resfredag 


Extra glad är jag faktiskt över att vara accepterad och välkommen i detta gäng av resebloggar. Jag följer kanske inte mallen för hur en reseblogg bör vara – med tanke på att mycket hos mig handlar om att upptäcka ett land lite närmare och inte bara på resande fot vara en passerande turist utan faktiskt också flytta till länderna och bo utomlands. Så för det är jag tacksam, och jag kan liksom inte nämna det nog – hur betydande ett nätverk är!

Nu är jag nyfiken, du som inte själv skriver en reseblogg – följer du någon reseblogg utöver min? Skulle vara kul att höra! Och varför eller varför inte?

Inlägget Utsedd till Årets Reseblogg & Girlpower dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Utsedd till Årets Reseblogg & Girlpower

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×