Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bakom kulisserna

Problemet med att blogga och ha som ambition att blogga 5-6 dagar i veckan är att Det Finns massor av annat som man också vill jobba med och jobba på. Och blogginläggen skriver ju inte sig själva och tar inte heller bara en kvart att slänga ihop. Att bloggare lägger mer tid per inlägg än tidigare är också något som undersökningar visar på – och där är vi nog många som känner igen oss. Så allt detta arbete som inte är faktiska blogginlägg då? Projekt som inte ännu lanserats är ett exempel. Så ibland sker mycket jobb Bakom Kulisserna och det dröjer innan det ger något resultat eller syns utåt. Jag har haft en del sånt jobb de senaste veckorna.

Så denna lördag, gissa vad har jag ägnat dagen åt?

Först började jag den såhär:

Fixade bästa sortens brunch till mig och T. 

Chiapudding på kokosmjölk, avokadotoasts, och smoothie på spenat, kiwi, äpple och ingefära. Och ja, våra växter har lite halvt fått ta över vårt köksbord – det är enda platsen där de kan få så mycket dagsljus som möjligt under dessa mörka vintriga tider.

Efter det hade jag faktiskt en helt tom lördag framför mig, så jag gjorde en av mina absoluta favoritsaker: slog mig ner vid mitt skrivbord framför min lilla macbook och jobbade med bara roliga saker. Jobbar nämligen på en grej som ska lanseras snartsnartsnart. Har också fått pyssla med mycket tekniska detaljer. Jag har till exempel lärt mig hur man kopplar en annan mejladress till sitt gmail-konto – det var inte lika enkelt som att koppla typ en hotmail. Borde kanske börja betala min IT-tekniker lite bättre så han kunde sköta mer av sådant jobb åt mig, hehe. Har också jobbat med lite visuella saker – något som inte hör till mina styrkor och av den anledningen är Canva ett av mina bästa verktyg!

Alexandra pratade förresten lite om det här att jobba som egenföretagare igår på Influencers of Sweden insta-stories. Många gör det för friheten, och upplever också en enorm frihet – trots att man jobbar kanske mer än någonsin. Det är lite intressant – för det är ungefär så det känns, det finns inte längre några gränser för när jobbet är klart eller tar slut. Man kan gå on and on and on.

Men, det är viktigt att pausa.

Så nu, kl 19.56, ska jag stänga ner datorn, sätta på Mad Men och äta tacos. T har åkt in till stan, men jag älskar att hänga ensam också – behöver det ibland. Hoppas att ni också har en fin helg! ♥

Inlägget Bakom kulisserna dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Bakom kulisserna

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×