Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Produse Faberlic Expert

O linie de Produse Faberlic Expert de întreținere. Linia Expert: produse Faberlic Expert de îngrijire, întreținere și de întinerire. În acest articol este prezentată linia de produse Faberlic Expert. Aceste produse Faberlic Expert pot fi cumpărate și din România. După activarea contului în magazinul online puteți cumpără aceste produse Faberlic Expert cu reducere de 20%. Gama de produse Expert oferă transformare rapidă fără chirurgie plastică și proceduri din salon. Un salon de frumusețe la ține acasă. În această gama de produse Faberlic Expert descoperim: creme cu efect de albire, fiole „Lifting și regenerare”, fiole „Regenerarea și activarea celulelor”, ser activ pentru creșterea genelor, măști pentru față….. Produse Faberlic Expert inovatoare ce vor rezolva problemele fără chirurgie plastică.

Principiul seriei Expert este de a rezolva problemele rapid, eficient, sigur și fiabil, fără complicații, fără efecte secundare și fără a recurge la metode radicale. Seria Expert este un program alternativ pentru regenerarea Pielii. Toate aceste produse Faberlic Expert pot fi cumpărate din magazinul online după înscriere și activare cont Faberlic.

Produse Faberlic Expert

Odată cu vârstă începem să ne confruntăm cu diferite probleme ale pielii: apar riduri, pielea își pierde elasticitatea, obrajii se lasă….

Seria Expert este un program de îngrijire a pielii pe etape. Este garanția frumuseții și tinereții Dvs., indiferent de vârstă. Aceste produse Faberlic din linia Exepert sunt o alternativă perfectă la procedurile din saloanele de înfrumusețare, care elimină toate imperfecțiunile, crează o piele luminoasă și un corp perfect. Produsele inovative soluționează problema fără ajutorul chirurgiei plastice și fără procedurile din saloanele de înfrumusețare.

Programul de omogenizare 1 „Restabilirea și activarea celulelor”

Conține 6 fiole concepute pentru regenerarea intensivă a celulelor pielii.

Acidul hialuronic formează pe suprafață pielii o peliculă de reținere a apei, asigurând o hidratare îndelungată. Vitamina B3 stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește circulația sângelui, foritfică pereții vaselor sangvine și funcția de prtectie a pielii. Panthenol-ul are acțiune de netezire, de vindecare și hidratare. Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează imbogatirea celulelor cu oxigen, pătrunzând în țesuturile adanci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția sa de protecție. Complexul activ Cube 3 pe bază de acid hialuronic, cu o masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele. Arginină asigura hidratare și menține funcțiile de barieră ale pielii, restabilește porțiunile de piele deteriorată. Alantonina are acțiune regenerantă și antioxidantă.

Rezultat: pielea e mai elastică și mai netedă. Pielea e cu 24.8%mai hidratată, conform rezultatelor cecetărilor clinice prezentate de compania S.A Principium, Elveția.

produse Faberlic Expert

Programul de omogenizare 2 „Hidratare și revitalizare”

Conține 6 fiole care sunt prevăzute pentru refacerea balanței de umiditatea pielii.

Complexul îmbogățit cu oxigen Aquaftem O2 stimulează oxigenarea celulară pătrunzând în straturile adânci ale pielii, reface și intărește funcția de protecție. Complexul activ Prodew 400 reprezintă un aditiv hidratant foarte eficient creat pe bază de componente ale factorului hidratant natural(NMF). Are proprietăți hidratante excepționale. Complexul hidratant Aquaxil reglează balanța de umuditate și reduce pierderea ei, asigură regenerarea pielii. Extractul de Rhododendron Adams are un efect stimulator, anti-inflamator și întăritor.

Rezultat: piele hidratată și tenul cu aspect sănătos. Piele devine mai netedă cu 30%, sinteză de acid hialuronic- cu 31%. Rezultatele cercetărilor clinice sunt prezentate de compania Seppic SA, Franța.

Programul de omogenizare 3 „Lifting și regenerare”

Conține 6 fiole concepute pentru întinderea activă a pielii și remodelarea ovalului feței. Complexul Cube-3 pe bază de acid hialuronic, cu masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele. Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează îmbogățirea celulelor cu oxigen, pătrunzând în țesuturile adânci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția de protecție. Microcolagenul Maricol S asemănător keratinei din piele, e capabil să mențînă apă și să protejeze pielea de deshidratare. Tripeptida SYN-HYCAN stimulează sinteză acidului hialuronic și a colagenului în piele, sporește fermitatea pielii.

REZULTAT: pielea e mai inttinsa. Adâncimea ridurilor se diminuează cu 38%, conform cercetărilor clinice realizate de compania „Rostest-Moscova”.

Produse Faberlic Expert – Programul ABC Peeling

Pasul A – Peeling chimic cu acizi fructici

Cu acizi AHA(acizi alfa hidroxilati) este prima treaptă a programului ABC-Peeling. Înlătura celulele moarte ale epidermei de pe suprafața pielii. Uniformizează relieful pielii, înlăturând rugozitatile. Usucă porii și împrospătează culoarea pielii.

Rezultatul: o piele strălucitoare, cu o culoare uniformă, cu o suprafață netedă, fără riduri. Se potrivește tuturor tipurilor de piele, în afară de pielea sensibilă sau pielea cu diverse afecțiuni.

Pasul B – Microdembraziune și micropeeling cu enzime

produse Faberlic Expert

Este a două treaptă a programului ABC-peeling (o alternativă a procedurilor de microdembraziune și de piling chimic din saloanele de înfrumusețare). Înlătura celulele moarte, îmbunătățește culoarea pielii, curătă profund porii. Înlătură pielea descuamată după peelingul chimic. Se potrivește tuturor tipurilor de piele, în afară de pielea sensibilă sau pielea cu alte afecțiuni.

Pasul C – Terapie SOS și restabilire

Restaurează pielea după procedura de microdermabraziune și peeling. Calmează, ameliorează, senzația de disconfort. Reduce sensibilitatea pielii. Protejează de efectele nocive ale radiaților UV. Îndepărtează părțile afectate ale epidermei.

Rezultatele cercetării: 1) Relaxarea mușchilor responsabili de apariția ridurilor faciali, la doar 2 ore după aplicarea cremei. 2) Sensibilitatea la factorii de mediu iritanți este redusă cu 21%. 3) Sinteză pro-endorfinelor este crescută cu 130%.

Rezultatele studiilor sunt furnizate de laboratorul Sederma (Franța).

Rezultatul: ridurile fine sunt netezite, dispar urmele de acnee și porii dilatați.

Crema cu efect de albire instant SPF 15

Conține pigmenți speciali, micromizati, care albesc și matifiază pielea pentru întreaga zi, oferă o nuanță naturală. Crema asigura o protecție împotriva razelor UV, SPF 15. Vitamina C are proprietăți de albire și de prevenire apariției petelor pigmentare, este un puternic antioxidant. D-panthenol regenerează și hidratează pielea.

Crema pentru diminuarea porilor

Reglează secreția glandelor sebacee. Controlează procesul de keratinizare a pielii, în jurul porilor, înmoaie și netezește suprafața aspră. Treptat „strânge” porii, reducându-le diametrul. Categorie de vârstă 30+.

Crema pentru față și gât “Plastică circulară”

produse Faberlic Expert

Crema de față “Plastic circular” luptă nu numai cu consecințele schimbărilor legate de vârstă, ci și cu cauzele apariției acestora, acționând direct în mecanismele moleculare cheie. Întinde, modelează și consolidează conturul fetei. Împiedică lăsarea pielii obrajilor și bărbiei, împiedică deformarea ovalului feței. Restabilește elasticitatea, densitatea și tonusul pielii.

Anticearcăn invizibil

În jurul ochilor apar primele semne de îmbătrânire și oboseală a pielii: riduri, umflături, cercurile întunecate, roșeața… Aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul anticearcănului invizibil pentru pleoape.

Efectul rapid: pielea netedă și privirea strălucitoare! Va ajută să ascundeți instantaneu imperfecțiunile în mod natural.

Proprietăți: Umple și netezește instantaneu ridurile mici de sub ochi și uniformizează suprafață pielii. Protejează de la pierderea umidității pielii delicate a pleoapelor o matifiază și catifeleaza. Poate fi folosit ca și bază de machiaj datorită texturii ușoare și fine. Se poate folosi în orice anotimp. Categorie de vârstă 20+.

Tri Roll contra cercurilor întunecate din jurul ochilor și a pungilor de sub ochi

Capul pentru masaj cu trei role masează delicat pielea fină a pleoapelor stimulând circulația și drenajul limfatic. Răcește instantaneu, tonifiază și învie pielea din jurul ochilor. Cu condiția folosirii zilnice poate să elimine umflăturile pleopelor, să micșoreze cercurile întunecate de sub ochi. Reduce oboseală ochilor dacă lucrați la calculator. Înmoaie, hidratează și revigorează pielea pleoapelor.

Studii clinice

Rezultatele folosirii produsului după 8 săptămâni de aplicare: Intensificarea cercurilor întunecate se reduce cu 35%. Umflăturile de sub ochi se diminuează cu 31%. Pielea fină din jurul ochilor devine mai fermă cu 41%.

Rezultatele prezentate de laboratoarele Pentapharm (Elveția) și Nikko Chemicals (Japonia).

Ser care stimulează creșterea sprâncenelor

Formulă inovativă cu molecule din germeni de grâu. Îmbunătățește intensitatea și culoarea sprâncenelor. Textura gelului crează un strat invizibil pe sprâncene care nu interferează aplicarea ulterioară a produselor de cosmetică decorativă. Datorită conținutului ridicat de aminoacizi moleculele germenilor de grâu întăresc, regenerează și stimulează creșterea părului. Componentul activ Oligogeline pe baza algelor marine roșii asigură o hidratare intensă, creșterea și refacerea structurii de păr.

produse Faberlic Expert

Rezultat: prin aplicarea regulată a gelului sprâncenele devin dese și mătăsoase.

Ser activ care stimulează creșterea genelor

Serul are o compoziție inovativă, datorită căreia asigura o creștere intensivă și rezistență a genelor. Hidratează și hrănește intensiv genele. Nu usucă genele și nu formează cocoloașe. Activatorul de creștere a genelor Kerastim stimulează creșterea genelor, ajută la îngroșarea lor și mărirea volumului, previne căderea genelor. Uleiul de ricin hrănește și crește rezistența lor. Pantenol îmbunătățește aspectul exterior al genelor, le îngrijește, asigură hidratare îndelungată.

Ser activ pentru față cu colagen

Ajută la restabilirea colagenului pielii, oferind un efect de întinerire pronunțat. Formează un strat de protecție pe suprafața pielii, mențînând nivelul de umiditate și elasticitate. Netezește ridurile. Întărește și strânge pielea, încetinind procesul de îmbătrânire. Protejează pielea de factorii de mediu negativi. Categorie de vârstă 35+.

Concentrat pentru albirea petelor pigmentare

Una dintre problemele legate de vârstă sunt petele pigmentare. Acumularea excesivă de pigment de melanină în piele duce la formarea acestor pete.

Proprietățile concentratului pentru albirea petelor pigmentare sunt: luminează petele pigmentare cauzate de expunerea la raze UV, moificari hormonale și procesul de îmbătrânire. Împiedică apariția de noi pete de pigment. Controlează sinteza melaninei în piele.

Cercetări clinice: rezultatele studiilor au arătat că sinteza melaninei este redusă cu 40-50%, comparativ cu proba martor netratată.

Ser pentru față „Corectorul ridurilor adânci”

produse Faberlic Expert

Ridurile profunde pot fi eliminate acum, cu ajutorul serului pentru față pe bază de acid hialuronic.

Proprietățile serului pentru față sunt: umple și netezește ridurile adânci, hidratează profund pielea, restaurează tonusul și elasticitatea pielii, îmbunătățește structura tenului.

Concentrat pentru față „Stop ridurilor”

Odată cu trecerea anilor, ridurile devin tot mai accentuate și mai vizibile. Toate emoțiile noastre sunt reflectate pe piele. Concentratul pentru față „Stop ridurilor” este o alternativă inovatoare la injecțiile de frumusețe.

Proprietățile acestui concentrat sunt: blocarea instantanee a contracției musculare, oprește formarea ridurilor faciale, face pielea mai fină.

Produse Faberlic Expert – Măști alginate

Măștile alginate sunt create pe bază de alge brune și conțin acid alginic. Datorită compoziției unice măștile alginate hidratează, hrănesc pielea și ajută la procesele metabolice. Au efect anti-inflamator și antibacterian, întăresc și redau pielii fermitate, micșorează porii și cresc nivelul de oxigenare a pielii.

Hidratează – efect regenerant și antioxidant.

Anti-îmbătrânire – sporește procesul de producere a colagenului, hrănește, hidratează și regenerează pielea, prelungește durata de viață a celulelor.

Tonifiaza – are acțiune de regenerare și antiinflamatorie. Calmează pielea iritată.

Masca pentru curățare intensă

Curată în profunzime, stimulează regenerarea celulelor, îmbunătățește circulația sângelui și elasticitatea pielii. Sărurile minerale și oligoelementele incluse în argilă verde, tonifică pielea și previne apariția ridurilor.

Ingrediente active:

Argilă verde previne îmbătrânirea și slăbirea pielii, furnizează celulelor pielii cu hrană și oxigenul necesar.

Extractul de plancton marin, hidratează și vitaminizează pielea. Previne efectul negativ al radicalilor liberi, face pielea catifelată, netedă și proaspătă.

Extract de licorice – albește pielea, are efect anti-inflamator și calmant. Reduce iritarea pielii, stimulează formarea colagenului și previne apariția ridurilor.

Peeling –mousse cu efect de curățare

Spuma fină și cremoasă curătă delicat pielea. Înlătura celulele moarte de pe suprafață pielii, făcând-o gingașă și catifelată. Împrospătează și uniformizează culoarea pielii. Poate fi folosit în orice anotimp. Categorie de vârstă 25+.

Gel Rolling pentru curățarea porilor

Rolling-gel curată porii pielii și murdăria, potrivit chiar și pentru pielea sensibilă. Ajută la reînnoirea celulelor pielii și oprește formarea de comedoane. Categorie de vârstă 30+.

Gomaj cu efect de curățare cu uleiuri eterice

Masca moale, pe baza de ceară naturală și argilă albă, combină instant două proceduri: Curățarea mecanică a suprafeței și masajul ușor. Nu conține particule abrazive, înlătura delicat celulele cornoase ale pielii, netezindu-i suprafața. Hrănește și hidratează pielea, îmbunătățește culoarea pielii.

Pentru piele fină, uscată și sensibilă. Categorie de vârstă 20+.

Produse Faberlic Expert – modelarea siluetei

Crema modelatoare pentru bust

La o utilizare regulată, îmbunătățește forma naturală și frumusețea sânilor. Contribuie la remodelare, ridică și „umple sânii. Crește volumul și mărimea vizuală a sânilor. Hrănește pielea și o face mai elastică. Complexul Adipofill’în stimulează umplerea celulelor și mărește volumul țesutului adipos, imitând rezultatul acțiunii de lipofilling. Nu prezintă activitate hormonală.

Plasture de slăbit pentru zona abdominală

produse Faberlic Expert

Datorită extractelor de plante din compoziție ajută la accelerarea circulației, eliminarea toxinelor și arderii grăsimilor. Îmbunătățește elasticitatea pielii. Nu este periculos. Este eficient și comod la aplicare. Conceput pentru a se potrivi cu caracteristicile anatomice ale corpului uman.

Rezultat: piele mai fermă și întinsă, circumferința taliei este redusă.

Crema modelatoare anticelulitică

Pornește procesul de divizare a țesutului adipos. Ajută la reducerea efectului de piele de portocală. Activează procesele metabolice din grăsimea subcutanată. Ajută la eliminarea excesului de lichid și reduce edemul.

Complexul îmbogățit cu oxigen Novaftem O2mareste conținutul de oxigen și îmbunătățește efectul ingredientelor active. Phyto-complex cu extractul de iederă, castan și Centella asiatică stimulează eliminarea excesului de lichid, reduce edemul, redă pielii un aspect neted, ferm și tonifiant. Cafeină îmbunătățește metabolismul celuleor și accelerează arderea excesului de grăsimi.

The post Produse Faberlic Expert appeared first on Inscrieri Faberlic.This post first appeared on Produse Faberlic Romania, please read the originial post: here

Share the post

Produse Faberlic Expert

×

Subscribe to Produse Faberlic Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×