Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cursus Bedrijfsbeheer de boeck Recensie

Als je momenteel nog op zoek bent voor een alternatieve cursus Bedrijfsbeheer (dan degene die gratis wordt aangeboden door de Vlaamse overheid) dan is de cursus bedrijfsbeheer boek van de uitgever ‘de boeck’ een mogelijke optie.

bedrijfsbeheer boek van de uitgever de boeck

Voordat ik mijn recensie ga geven over deze Cursus Bedrijfsbeheer wil ik even mijn persoonlijke verhaal met deze boek vertellen omdat het eigenlijk een grote rol heeft gespeelt in het lanceren van deze website en mijn afschuw rondt cursus bedrijfsbeheer verkopers.

Zoals je misschien al weet, heb ik ook mijn eigen attest bedrijfsbeheer behaalt door het afleggen van het examen bedrijfsbeheer.Hiervoor heb ik een thuisstudie cursus bedrijfsbeheer bestelt via de grootste verkoper van cursussen bedrijfsbeheer op het internet. De reden waarom ik een thuisstudie cursus bedrijfsbeheer koos en niet voor een lange opleiding bedrijfsbeheer is omdat ik als meeste startende zelfstandige ondernemers zo snel mogelijk mijn eigen zaak wou starten.

Wie was deze verkoper/website van mijn thuisstudie cursus bedrijfsbeheer? Dat is onbelangrijk om mijn verhaal te vertellen (ze zijn zéér zichtbaar in het internet), wat véél belangrijker is om te vertellen wat in mijn thuisstudie cursus bedrijfsbeheer zat…

Namelijk een Bedrijfsbeheer Boek Van de uitgever de boeck + een pak van los papier!

Grappig, omdat de ‘bedrijfsbeheer boek van de boeck’ ongeveer 27 Euro kost, terwijl mijn thuisstudie cursus bedrijfsbeheer meer dan 200 Euro’s koste.

Eigenlijk het ergste was niet eens de prijs.

Het ergste was dat ik meer dan een maand heb moeten wachten voordat ik mijn thuisstudie cursus bedrijfsbeheer per post kreeg. Ik heb de website die mij de thuisstudie cursus bedrijfsbeheer had verkocht meerdere malen opgebeld.

Het was telkens iets, “de cursus bedrijfsbeheer is niet meer in voorraad en moet nog gedrukt worden…”, kreeg ik te horen van een zéér onvriendelijke dame aan de telefoon.

Gebruiksvriendelijkheid & Leesbaarheid (352 blz., 17de druk)

Een grote plus van de bedrijfsbeheer boek van de boeck is dat het gebruiksvriendelijker en leesbaarder is dan meeste andere cursussen bedrijfsbeheer die beschikbaar zijn. Hiermee bedoel ik dat je niet het gevoel hebt dat je een conversatie zit te beluisteren tussen twee boekhouders of twee advocaten die tussen elkaar hun dagelijkse jargon gebruiken. Probeer maar eens een wettekst te lezen over vennootschapsrecht om te begrijpen wat ik hiermee precies bedoel! Je zal snel afvragen of je Nederlands zit te lezen of Latijn.

Prijs

Goedkoper betekent niet altijd beter!!! Dit is een enorme belangrijke les dat meeste zelfstandige ondernemers nooit leren.

Maar in dit geval kan ik niet veel klagen. De bedrijfsbeheer boek van de uitgever ‘de boeck’ is beschikbaar over 25 – 29 Euro (incl. btw).

Het bevat wel geen persoonlijke begeleiding indien je vragen hebt. Dit is waarom je kan argumenteren dat een thuisstudie cursus bedrijfsbeheer een paar honderd euro’s kan kosten.

Beschikbaarheid & Leveringstijd

Het kan problematisch zijn om deze bedrijfsbeheer boek te bestellen. Het is vaak niet beschikbaar.

De beste manier om het te bestellen is via de website bol.com.

Indien je het gaat bestellen via een Standaard Boekenwinkel moet wil rekenen op een paar weken (ik heb nog geen enkele Standaard Boekenwinkel gezien waar deze boek in stock is).

Kan Ik Het Gebruiken Om Te Slagen Voor Het Examen Bedrijfsbeheer?

Ja… maar mijn kritiek over deze cursus bedrijfsbeheer en alle andere cursussen bedrijfsbeheer is dat het te veel onnodige leerstof bevat die je niet terug vindt op het examen bedrijfsbeheer zelf.

Sinds deze bedrijfsbeheer boek van de boeck voornamelijk geschreven is voor middelbare studenten bevat het nog meer onnodige blz. dan andere cursussen bedrijfsbeheer.

Er zijn tal van oefeningen, maar naar mijn eigen zeggen lijken deze oefeningen die door een leraar zou gegeven worden als huiswerk om tijd te vullen.  Bijvoorbeeld: doe je eigen onderzoek rond deze thema, bezoek de website van de Europese Unie en maakt een samenvatting over X., etc.

Het structuur van deze boek en de bijkomende oefeningen zijn goed om een semester te vullen, maar niet de beste oplossing indien je weinig tijd hebt om voor te bereiden voor je examen bedrijfsbeheer of je wilt enkel de essentiële leerstof kennen voor je examen bedrijfsbeheer.This post first appeared on Bedrijfsbeheer, please read the originial post: here

Share the post

Cursus Bedrijfsbeheer de boeck Recensie

×

Subscribe to Bedrijfsbeheer

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×