Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Primul model electric Dacia

Primul model electric Dacia

   Renault a anuntat saptamana trecuta realizarea primului model Dacia electric. Aceste informatii au venit de la producator sub forma unui comunicat de presa. Anuntul ar fi trebuit sa fie facut la Salonul Auto de la Geneva, insa acesta a fost anulat.

   In prezentarea realizata de Renault, modelul electric Dacia a fost prezentat ca fiind un “Urban City Car”. Aceasta informație a dus la convingerea ca viitorul model electric Dacia va fi infratit cu Renault K-ZE. Numele primei masini electrice Dacia, este Spring.

   Vizual, Dacia Spring difera foarte mult de Renault K-ZE, totusi se pot vedea similtitudini de dimensiuni si proportii. Dacia Spring are 3,73 de metri, ceea ce o face „ideala pentru drumurile zilnice”.

   In versiunea concept, Dacia are o caroserie de gri inchis, cu elemente decorative de culoare portocaliu fluorescent. Aspectul SUV este subliniat de garda la sol inalta si de prezenta barelor de pavilion.

   Conform Dacia, blocurile optice LED spate, in formă de Y dublat, reprezinta viitoarea semnatura luminoasa a marcii. Acestea se vor regasii si pe modelele viitoare.

   In partea frontala, farurile și luminile de zi se bucura, de asemenea, de tehnologia LED. Intr-o abordare noua pentru Dacia, modelul Spring are luminile de zi pozitionate deasupra farurilor.

   Informatiile oferite de Dacia in legatura cu acest model nu sunt foarte substantiale, acesta fiind inca in stadiul de concept car. Cu siguranta pe parcurs va suferi modificari, pana a ajunge la varianta finala de serie.

   Conform normelor WLTP, versiunea de serie vizeaza o autonomie de 200 de km. Acest lucru o face utilizabila atat in mediul urban cat si pe trasee interurbane. Modelul de serie, conform Dacia, va fi disponibil in 2021.

sursa: dacia.ro / en.media.groupe.renault.com

Primul model electric Dacia

The post Primul model electric Dacia appeared first on Tuningshop - accesorii tuning auto.This post first appeared on Tuningshop, please read the originial post: here

Share the post

Primul model electric Dacia

×

Subscribe to Tuningshop

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×