Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ata që janë vërtetë të dashuruar nuk postojnë foto në rrjetet sociale

Sipas një studimi mësohet se çiftet që janë vërtetë të dashuruar, nuk postojnë aq shpesh foto të tyre në rrejtet sociale, shkruan syri.net.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Pedonalja e Belshit, vendi ku pagëzohen çiftet për martesë
  • Këta ishin çiftet e reja të 2017-tës, ose të paktën kështu u tha…
  • Ndarjet më të bujshme të vitit 2017-të,11 çiftet që i dhanë fund…

Ata që janë vërtetë të dashuruar nuk postojnë foto në rrjetet sociale

Postimi i gjithë atyre fotove tregon pasiguri në lidhjet e tyre, dhe zakonisht këta njerëz kërkojnë validim nga të huajt dhe të ashtuquajturit “miqtë e facebook-ut”.

Ka shumë gjasë që çiftet që postojnë shumë foto të tyre nuk janë vërtet të lumtur, gjithsesi kjo u jep atyre iluzionin e një lumturie artificiale dhe iluzionin e lumturisë.

www.lajm-shqip.com

30.01.2018

The post Ata që janë vërtetë të dashuruar nuk postojnë foto në rrjetet sociale appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Ata që janë vërtetë të dashuruar nuk postojnë foto në rrjetet sociale

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×