Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Söndagslugn inför en intensiv vecka!

Just nu håller jag på och gör lunch och samtidigt lyssnar på Alice och Biancas podd, Har du sagt a får du säga b. 

Idag blir det taze fasulye och bulgur till lunch. Ni kan hitta recept här om ni klickar på länkarna som finns på respektive maträtt.
Det blir lasagne som jag lagade igår, till middag ikväll. Det är så skönt att ha mat klart för då slipper man (jag) tänka på det och fokusera på annat.

Det blir en lugn dag idag, söndagsmood och bara ta dagen som den kommer. Jag känner att vi behöver det för nästa Vecka blir väldigt Intensiv. Men intensivt med bara massa roliga saker. Tisdag, Onsdag, Fredag, Lördag och kanske framför allt Söndag är fullbokade till max skulle jag nog vilja påstå.

Nej, dags att plocka undan lite i köket och servera lite lunch här hemma.
Jo, just det så måste jag säga att vi har haft 2-3 dagar som varit väldigt fuktiga hos oss. Inte varmt men klibbigt och jobbigt.
Idag däremot så är det bättre, morgonen har varit lite molnig och det sägs att det ska komma en liten, liten regnskur.
Jag tror ärligt talat inte att det kommer något. Möjligtvis i bergen omkring oss. Men så länge det känns lite svalare så är jag nöjd.

Ha en fin söndag!  

Inlägget Söndagslugn inför en intensiv vecka! dök först upp på Louise i Turkiet.This post first appeared on LouiseiTurkiet, please read the originial post: here

Share the post

Söndagslugn inför en intensiv vecka!

×

Subscribe to Louiseiturkiet

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×