Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

SENIOR: SOSPECHA - Kusjes en knuffelen op haar eigen manier

Sospecha is een lieve, rustige dame die je op de meest briljante manier Laat Zien Hoe zeer ze aandacht waardeert! Je hebt namelijk honden die wegkruipen wanneer je ze wilt aanhalen, je hebt honden die tegen je opspringen, je hebt honden die gewoon rustig wachten op een aaitje en, tja, je hebt ook Sospecha! Die gaat voorzichtig tegen je aanstaan en klemt vervolgens Haar voorpootjes om je heen om opgetild te worden. Zodra je dit doet is ze namelijk door het dolle heen en zal ze je belonen met zachte kusjes op je neus.

En deze begroeting zit natuurlijk vol van genegenheid en hoop op een eigen mand! Er zit echter een minder leuke reden achter. Ze verlangt en vraagt zo naar Haar Eigen Mandje en baasje dat ze alles uit de kast trekt om die in de wacht te slepen. Een trieste werkelijkheid achter haar o zo vriendelijke begroeting die laat zien hoe hard ze u nodig heeft!

Sospecha was in het begin wat verlegen in het asiel, maar heeft die inmiddels laten varen. Ze geniet nu met volle teugen van eventuele aandacht en is gek op lekker wandelen. Het rennen met de hondjes vindt ze geweldig, maar het onderzoeken van een bosje waar wel eens een muisje zou kunnen schuilen blijft toch favoriet. Er zijn nog nooit muisjes of salamanders slachtoffer geworden van haar, want ondanks haar doorzettingsvermogen zijn ze haar altijd te snel af!

En ook dan is ze weer zo heerlijk enthousiast. Enthousiast maar nooit onhandelbaar! Ze loopt niet in de weg bij de andere hondjes en een “no” van de vrijwilligers begrijpt ze direct.

Ze heeft ook hele grote stappen gemaakt in het asiel hier en ontwikkelt zich echt tot een geweldige hond.

Helaas zien we voor Sospecha dat de dagen langzaam voorbij kruipen en er maar weinig interesse in haar is. De dagen werden maanden en de maanden werden jaren en ze wacht nog steeds rustig op u! Het vriendelijke baasje dat haar zal accepteren zoals ze is en waar ze op zijn tijd heerlijk mee mag knuffelen. Een baasje om na de wandeling rustig naast te liggen in haar eigen mandje of gewoon bij u op de bank natuurlijk!

Ze kijkt er zo naar uit en is er klaar voor! Bent u haar beloning voor het lange wachten en haar doorzettingsvermogen? 

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier  This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

SENIOR: SOSPECHA - Kusjes en knuffelen op haar eigen manier

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×