Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

‘Kopshti i të Dashuruarve’, Nisma e re e Bashkisë Tiranë për Shën Valentin

Bashkia Tiranë ka ndërmarrë një nismë të quajtur ‘Kopshti i të Dashuruarve’, për Shën Valentin.

Je i dashuruar dhe do të përjetësosh këtë ndjenjë?

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Erion Veliaj jashtë Shqipërisë, Bashkia nxjerr foto sikur mbjell pemë te Unaza e Madhe
  • Po afron Shën Valentini, ja si duhet të sillen ata që janë në një lidhje…

‘Kopshti i të Dashuruarve’ tashmë edhe në Tiranë për Shën Valentin

Tashmë e ke një mundësi nëpërmjet nismës më të re të ndërmarrë nga Bashkia e Tiranës.

Çdo i dashuruar mund të mbjellë një pemë në 14 shkurt, në “Kopshtin e të Dashuruarve”.

Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit e mundëson këtë me nismën “Mbill pemën tënde të dashurisë”.  Të gjithë çiftet mund të kenë një kujtim ndryshe nga dhuratat tradicionale, “dhuratën e një dashurie që rritet”.

Mbjellja e një peme do t’i japë jetë dashurisë suaj, por edhe më shumë gjelbërim edhe oksigjen gjithë qytetit tonë.

Çdo i dashuruar mund të zgjedhë llojin e pemës që do të mbjellë.

Me mbështetjen e bashkisë mund ta mbjellë atë për t’i dhënë kështu jetë edhe ndjenjës së tij.

www.lajm-shqip.com

08.02.2018

The post ‘Kopshti i të Dashuruarve’, Nisma e re e Bashkisë Tiranë për Shën Valentin appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

‘Kopshti i të Dashuruarve’, Nisma e re e Bashkisë Tiranë për Shën Valentin

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×