Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Călătoritul şi aptitudinile tale în seducţie, concluzii şi exerciţii practice.

Săptămânile astea echipa a fost plecată cu scopul de a cuceri lumea şi a ţine sesiuni de coaching în alte ţări. Luna viitoare plecăm la Roma. Dar în urma  experienţei călătoriilor noastre pe meleaguri străine am ajuns la următoarele concluzii + exerciţii practice care te vor ajuta să ai mai mult succes cu femeile.

A călători te face să vezi lucrurile printr-o altă perspectivă.

Ex: Dacă înainte credeai că fetele din Oltenia se supără repede, stai să întâlneşti în Londra o tipă din Vietnam şi mai să îi vorbeşti de sex-ul în grup. Nu vrei să faci asta!

Majoritatea care trăim în România credem că femeile de aici sunt cele mai frumoase, iubesc româncele dar fetele din Rusia şi Moldova arată criminal. Credem că româncele sunt mai sexuale ca restul.. vă recomand să mergeţi în Brazilia, acolo ele te agată pe tine.

Percepţia noastră este determinată de experienţele şi cunoştinţele care le avem, a călători îţi oferă noi informaţii despre lume, femei şi viaţă.

De implementat: Ia-ţi un bilet de avion pentru când ai concediu şi du-te măcar 3 zile într-o ţară străină.

Poţi înţelege mai bine femeile după ce ai călătorit.

Mulţi bărbaţi se chinuie să înţeleagă ce vrea femeia lor, mai citesc despre seducţie, psihologie, dezvoltare personală dar parcă tot nu se leagă. Oamenii sunt diferiţi dar au şi asemănări, oltencele sunt mai impulsive, moldovencele emoţionale, bănăţencele mândre. Nu judeci un om după locul de unde vine dar îţi faci o idee mai ales când îţi zice că este din Târgul Jiu, să fii atent cu tachinările tale cu o tipă din Târgul Jiu. După ce petreci timp cu femeile dintr-o anumită zonă ai să începi să vezi mici asemănări iar când vizitezi o zonă diferită ai să vezi diferenţele dintre cele două zone şi că fiecare naţie, cultură, localitate are un specific de comportament.

Dar dacă tot nu poţi să pleci într-o altă ţară sau alt oraş din România, măcar întreab-o pe tipa care ai cunoscut-o acuma “De unde eşti?” şi observă cum majoritatea din acea zonă se asemănă şi au mici diferenţe.

Când vei începe să călătoreşti vei înţelege mai bine femeile pentru că înţelegi cultura şi mediul în care au crescut.

De implementat: Odată pe lună sau la două luni vizitează un alt oraş din ţară.

Vei deveni un ascultător mai bun.

Când vizitezi alte locuri eşti în modul de observator, explorator, cauţi să descoperi. Cu cât experimentezi mai mult acest mod comportamental cu atâta devii mai bun cu femeile. Un seducător adevărat este un bun ascultător, el este dominat de dorinţa lui de a descoperii frumuseţea interioară a femeii din faţa lui şi pentru asta el este martor şi leader în cunoaşterea femeii din faţa lui. Cunoaşterea femeii se face prin a observa şi asculta ce are de zis, ce face, cine este. Puţini bărbaţi rezista tentaţiei de a domina verbal conversaţia şi ai lăsa şansa femeii să se exprime liber. Bărbatul care călătoreşte este un bărbat obişnuit cu a asculta, descoperii şi a învăţa, a devenit un automatism comportamental care îl face în mod inconştient.

De implementat: Ascultă azi pe femeia care o întâlneşti precum un turist cu ghidul în faţă.

Vei deveni un bărbat mai interesant.

David DeAngelo povestea de o situaţie amuzantă, un student a mers odată în Italia şi de fiecare dată zicea povestea experienţei lui în Italia, ştiai povestea în detaliu înainte să deschidă gura:)).

Unui bărbat nu îi rămân banii, femeile, sau maşinile la sfârşitul vieţii ci îi rămân experienţele şi învăţăturile.

Când eşti la tine acasă cu femeia care o adori şi staţi pe canapea, nu mai ai maşina sau portofelul ci eşti doar tu fără lucruri materiale în acel moment. Valoarea unui bărbat este dată de capacitatea de face viaţa mai bună femeii pe plan emoţional, sexual, profesional, social dar şi de capacitatea lui de a o scoate din cotidianul plictisitor prin experienţele lui de viaţă. Dacă tu eşti acel bărbat cu povestea cu Italia şi pastele, care o spui de fiecare dată când vezi nişte paste, cât de interesant eşti?

Nu trebuie să călătoreşti pentru o femeie ci trebuie să călătoreşti pentru tine, pentru dezvoltarea ta, pentru a putea să îţi înveţi fiul cum nu este bine să mergi în Cuba şi să încerci să îţi faci poze pentru că este posibil să fii împuşcat pe stradă, mersi Dj Fuji, #DjFujiPUA.

Fă-o pentru tine, pentru a deveni cel mai interesant om care poţi fii, lasă “povestea cu pastele din Italia” şi femeile vor sta la coadă să te audă vorbind.

De implementat: Gândeşte-te azi la 3 poveşti interesante de ale tale.

Dacă ai ajuns să citeşti până aici eşti cu mult înaintea celorlalţi bărbaţi care se bazează numai pe tehnici şi uită că o tehnică porneşte de la un principiu, o poveste interesantă care li s-a întâmplat şi nu a trebuit să o inventeze.

Aplică ceea ce este “De implementat” şi povesteşte-ne ce rezultate ai avut cu aceste exerciţii şi dacă vrei să ajungi mai repede la succes cu femeile poţi veni la o şedinţă de coaching.

Până data viitoare spor la cucerit femei şi continente!This post first appeared on PickupArtist - Seductie Pentru Barbati Ocupati, please read the originial post: here

Share the post

Călătoritul şi aptitudinile tale în seducţie, concluzii şi exerciţii practice.

×

Subscribe to Pickupartist - Seductie Pentru Barbati Ocupati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×