Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dubrovnik zabilježio najveći porast u zračnom prometu

Dubrovnik zabilježio najveći porast u zračnom prometu u siječnju ove godine kada je 19 103 Putnika ili 24,9 posto prošlo zračnu luku Dubrovnik.

Tako je i na početku ove godine nastavljen trend rasta zračnog prometa iz prošle godine. Tada je ukupno promet putnika kroz sedam zračnih luka u Hrvatskoj rastao za 13 posto u odnosu na 2015. godinu.

Najnoviji podaci DZS-a pokazuju da je najveći broj putnika u siječnju zabilježen u zračnoj luci u Zagrebu. Kroz nju je prošao 168.131 putnik, odnosno 7,4 posto više nego u istom mjesecu lani. No, najveći se postotni rast, za 24,9 posto, na 19.103 putnika bilježi u zračnoj luci u Dubrovniku.

Službena statistika pokazuje i da više od četvrtine svih putnika koji su u siječnju koristili hrvatske zračne luke čine putnici u zrakoplovima koji su stigli iz ili su putovali u njemačke zračne luke. Njih je registrirano 58.213 ili 12 posto više nego lani.

Objava Dubrovnik zabilježio najveći porast u zračnom prometu pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Dubrovnik zabilježio najveći porast u zračnom prometu

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×