Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Friends & Family Blogs  >  Relationships Blogs  >  LUAHAN RASA HATIKU relationships Blog  > 

Luahan Rasa Hatiku Blog


curahanrasahatiku.blogspot.com
Di sini Blogger menjemput sesiapa sahaja untuk menulis dan meluahkan atau melepaskan perasaan masing-masing tentang kemanisan dan kegagalan anda dalam percintaan atau hidup di alam rumahtangga untuk dikongsikan bersama. Biarlah luahan ini menjadi ukuran kepada pembaca yang lain sebagai pedoman hidup. Karya anda akan sampai kepada : [email protected] melalui ruangan yang disediakan. Hanya luahan rasa hati yang berkaitan sahaja akan disiarkan. Sila scroll ke bawah untuk menulis.
2019-06-23 18:49
assalamualaikum, just nak luah apa yang terbuku kt hti aku selama nie, hnya allah saja yg tau hti and perasaan aku, aku sedih sngat aku tak tau nak buktikn mcm mn jjurnya aku setianya a… Read More
2019-06-23 18:39
okay cerita ni pasal aku ngan kawan baik aku,mungkin cerita ni agak menyedihkan dan boleh dicakap kan malang la.Aku ada seorang kawan baik dia ni aku da anggap cam family aku sendiri tapi… Read More
2018-11-18 19:20
Aku ni dari kecik fobia dgn gurl sbb 2 ak pyh ada kwn pompuan.xtaw samaada sifat ak dari azali lg.Ak xpcya pompuan tp ak pcya Allah.Awal crita ak d mulakan dgn ak kna trasfer sek bru sbb dis… Read More
2018-11-18 18:54
Terima kasih abg sbb jaga syg selama syg dlm pantang.. walaupun pantang syg masih belum habis berbaki lagi beberapa hari.. hurm sejak dari minggu pertama berpantang abg dah stress.. abg stre… Read More
2018-05-20 17:57
Aku juga insan biasa yang ingin disayangi dan dicintai oleh insan bernama lelaki, aku masih ingat lagi sewaktu aku mengenali apa itu cinta ia memberi 1001 satu makna dalam kamus hidup ku bag… Read More
2017-11-06 15:07
ASSALAMUALAIKUM...Aku pernah melalui begitu banyak pengalaman pahit dalam percintaan, berkali - kali juga aku di permainkan oleh insan bernama lelaki. salah ke aku untuk disayangi? aku tak p… Read More
2017-10-20 15:41
Nama aku syamil. Umur aku 17 tahun. Aku pernah putus cinta dan aku tahu sesiapa saja pernah lalui pengalaman berputus xcinta. Ada yg blh melupakan seseorang itu dgn jangka masa yg pendek tap… Read More

Share the post

LUAHAN RASA HATIKU

×

Subscribe to Luahan Rasa Hatiku

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×