Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe plak je een tip zonder luchtbel?

Hoe plak je een tip zonder lucht?

Heb je ook moeite met het plakken van een tip zonder luchtbel?
Met deze oefening gaat het je vast lukken.

Waardoor ontstaat er een luchtbel?

  • Te weinig lijm
  • Te veel lijm
  • Verkeerde druk
  • Te weinig druk
  • Te snel loslaten van de tip

Waarom is een luchtbel een probleem?

Op zich is het best op te vangen en te verdoezelen, maar je moet wel bedenken dat waar een luchtbel zit, zit geen Lijm De tip zit daar dus niet vast.

Een luchtbel heeft ook de vervelende eigenschap groter te willen worden. Dit houd dan in, dat de tip er afvalt. Je Kunt de tip moeilijk weg vijlen en het kost te veel tijd eigenlijk.

Kun je de luchtbel niet gewoon laten zitten?

De luchtbel laten zitten is niet echt een Goed idee, want het staat niet mooi, je zult een wittige vlek op je nagelbed zien zitten. Tevens kan er vuil onder gaan zitten en er kan dan een schimmel ontstaan.

Wat te doen als je een luchtbel hebt?

Je kunt de tip gewoon vijlen zoals je gewend bent, alleen moet je op de luchtbel zelf Meer vijlen totdat ie open is. Je kunt dan namelijk de nagel goed schoon maken en je ziet ook geen witte vlek meer.

Hoe plak je nu een nagel tip zonder luchtbel?

Zorg dat je de nagel lijm goed in het randje smeert en goed verdeeld. Dan is het ook belangrijk dat je niet te weinig  nagel lijm gebruikt en de nagel lijm over de gehele overlapping verdeeld. Je kunt eventueel ook lijm op de rand van de natuurlijke nagel aan brengen en in de tip.

Zet de tip schuin tegen de nagel aan. ( zie tekening) Als het goed is, zie je nu een donkere rand. Dit is de lijm. Zodra je de tip gaat aanduwen en kantelen, zie je de donkere vloeistof meer naar het randje van de tip lopen. Stop met kantelen van de nageltip, zodra je de lijm ( donkere kleur) aan het uiteinde ziet.

Stop niet met druk uitoefenen !

Je houd de tip nu ongeveer 5-7 tellen vast en je oefent wel enige druk uit, maar beweegt de nageltip niet meer.

Je kunt deze handeling oefenen met nagelriem olie. De olie reageert ongeveer hetzelfde als de lijm, en je kunt goed oefenen met het kantelen van je tip en het kijken wanneer je de lijm /  olie wel of niet goed hebt verdeeld. Met 1 voordeel. Je tips zit niet meteen vast. Zodra je de juiste handeling onder de knie hebt, kun je met de nagel lijm aan de slag.

Wil je meer tips ontvangen? Download dan ons gratis ebook. Hier lees je alles over de meest voorkomende praktijk problemen.

Wil je meer leren over nagelstyling? Schrijf je dan in voor de online cursus nagelstyling. Je kunt kiezen uit een cursus met begeleiding of op eigen kracht. We kunnen je alle technieken leren. Je hoeft het niet alleen te doen.
This post first appeared on Goedkoopstenagelproducten | Groothandel Met De Goe, please read the originial post: here

Share the post

Hoe plak je een tip zonder luchtbel?

×

Subscribe to Goedkoopstenagelproducten | Groothandel Met De Goe

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×