Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  My Life Blogs  >  i luv my blog Koleksi Baju murah, kecantikan, duit my-life Blog  > 

2011-09-16 14:24
Seronok juga bisness ni ( bisness family ) sebab aku boleh lihat kerenah customer2 aku tapi secara real la bukan online . Huhu Last 2 week my bos ( kakak aku)  suruh order bundle collec… Read More
2011-09-16 12:19
Tanda tu maksudnya aku sudah mengantuk......^/^..........    zzzzzzzJom la tido masuk tido beramai-ramai...huargggggggg...huhu last update at 23:04pm 14.09.11la~la~la~ Read More
2011-09-16 02:48
Tutorial Untuk Blog Love Journal Nurhafiza Lyssa Secret    Bicara Farah    Whitey Mommy  edrina Hazelina   Kerana manisnya Ep… Read More
Sup Lidi
2011-09-15 06:49
Mee Sup Lidi Sempoi. Bahan-Bahan1. 1 Bungkus Mee lidi2. Bawang kecil 2 biji di tumbuk3. Bawang Putih 1 biji dihiris4. sedikit Ikan Bilis ditumbuk sekali dengan bawang kecil.5. Daging di… Read More
Blusher In2it
2011-09-08 13:14
Hi this is a product Review...waa ni memang betul-betul best punye blusher...jalan-jalan cuci mata..jom tengok apa yang betul2 best punye blusher ny....ok aku nak share  product yang ak… Read More
2011-09-06 12:23
Jeng..jeng salam semua hari ini mood ok...rajin sikit...so ari ni aku menambahkan koleksi biskut raya aku, dengan buat biskut yang paling simple mudah Konfleks Madu...key lets chek it o… Read More
2011-09-06 12:22
Kacang Botak'sTarraaaaa !!!!!! ^;^ hehe saje je. Ok aku nak share satu resepi untuk ko orang. Aku ni memang minat kacang hantu kacang, woo ~~ takotnye, hehe saje je. Ok la snack kacang yang… Read More
2011-09-06 12:22
First1. Sediakan Bahan Untuk "Paste"2. Rebusan Daging3. Bahan LainPenyediaan Paste300 g udang basah (bersihkan dari kulit dan kepala)100 g udang kering (rendam)......... kedua2nya diblend be… Read More
2011-09-04 10:46
i luv my Blog: Mood Anda: Salam semua ~! Bercuti memang Syookkkk! Tapi petang yang macam apa mood ko orang? setelah kembali berkerja esok hari...huhu mesti mood Read More

Share the post

i luv my blog Koleksi Baju murah, kecantikan, duit

×

Subscribe to I Luv My Blog Koleksi Baju Murah, Kecantikan, Duit

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×