Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Första veckouppdateringen är här!

Så har nu äntligen "sen" kommit! Det sägs ju att "sen" aldrig kommer, men jo då! NU gör det det iallafall! :o) (Jag avslutade ju senaste blogginlägget med "Vi ses! Sen!" om ni undrar vad jag syftar på...). Jag har faktiskt saknat att blogga, och under Veckan som gått tänkt på saker att skriva om.

Vad har hänt den gångna veckan då? Inte mycket kan jag berätta! Jag har nämligen legat för ankar i en envis förkylning, feber och huvudvärk. :o(

Jag berättade ju att stick- och språkcaféet här i Nyhyttan skulle komma igång i måndags, och självklart var jag där. Trots en tryckande huvudvärk! Och det var så förkylningen började. Jag borde fattat att nåt var på gång, för jag har nästan aldrig ont i huvudet! Om jag inte håller på att bli - eller är - sjuk. Men jag ville väl inte fatta... Iallafall bröt förkylningen ut på måndag kväll, och sen låg jag i soffan och alternerade mellan att sova och snyta mig nästan hela veckan. Tisdagen var värst, och inte förrän i torsdagskväll kände jag mig någotsånär.

I fredags åkte jag ner en snabbis till Stockholm, och vad jag gjorde där kan ni läsa om HÄR.

Eftersom jag mest sovit i soffan, snutit mig, hostat upp lungorna (snudd på...) och tittat på TV hela veckan så har jag inte så himla mycket att berätta för er. Förutom det jag gjorde i fredags, men det har jag redan skrivit om på min på min Gröna blogg, för jag tyckte att det passade bäst där.
Men här har ni min övriga vecka i ord och bild:

Liiite har jag ju orkat sitta vid datorn (men det har verkligen varit lite!):

Mina allra bästa vänner den gångna veckan har varit dessa:
Min stora tékopp och en rulle toapapper att snyta sig i!
Hylsan i toarullen tog jag ur och stoppade sen rullen i en 2-liters plastpåse som jag gjorde en liten öppning i genom att rulla in en gummisnodd från påsens övre del och nedåt. Sen drog jag ut lite papper från insidan på rullen så att det stack ut lite. Fiffigt va!?! Och mer hygieniskt än att bara ha en rulle ståendes öppet! :o)

Förutom att jag stickade en del i måndags så har jag faktiskt orkat sticka ytterligare några varv under veckan och nu ser sjalen ut så här:
Som ni ser så gör jag lika dant med garnet som toarullen! :o) Himla praktiskt faktiskt! Rekommenderas!

Nu ska jag koka mig en stor kopp té och sen gosa ner mig bland soffkuddarna för att se på lite TV. Imorgon är det stickcafé igen och jag hoppas verkligen att jag orkar gå på det! Men det får dagsformen när jag vaknar bestämma!

Anneli.


This post first appeared on Anneli In Da House!, please read the originial post: here

Share the post

Första veckouppdateringen är här!

×

Subscribe to Anneli In Da House!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×