Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  My Life Blogs  >  The Jombang Taste – Komunitas Blogger Jombang Memberi Kabar my-life Blog  > 

2022-03-28 02:09
Desa sebagai suatu kesatuan wilayah geografis tentu memiliki ciri-ciri khas yang dapat dibedakan dengan daerah-daerah lain di sekitarnya. Ciri khas tersebut dapat berupa kondisi alamiah atau… Read More
2022-03-27 01:59
Secara etimologis, istilah desa berasal dari bahasa Sansekerta, dhesi, yang berarti tanah kelahiran atau tanah tumpah darah. Istilah desa umumnya dikenal pada etnis Madura dan Jawa. Di wilay… Read More
2022-03-23 13:21
Perencanaan Tata Ruang Wilayah Provinsi Rencana Tata Ruang Wilayah (RTRW) Provinsi adalah rencana tata ruang yang bersifat umum dari wilayah provinsi. Dalam penyusunannya harus mengacu… Read More
2022-03-22 13:20
Kebijakan dan Strategi Penataan Ruang Wilayah Nasional Kebijakan dan strategi penataan ruang wilayah nasional meliputi kebijakan pengembangan struktur ruang dan pola ruang. Struktur ruang wi… Read More
2022-03-21 13:14
Perencanaan Tata Ruang itu dibagi menjadi 3, lho! Wah, dibagi menjadi apa saja, tuh? Perencanaan Tata Ruang dibagi menjadi Perencanaan Tata Ruang Nasional, Perencanaan Ta… Read More
2022-03-08 13:39
Pewilayahan suatu tempat dapat dilakukan secara formal maupun fungsional, tergantung dari tujuan klasifikasi tersebut. Pewilayahan berdasarkan fenomena geografis adalah pewilayahan yang dida… Read More
2022-03-06 13:35
Pembagian Wilayah: Formal dan Fungsional Wilayah Formal (Uniform Region) Wilayah yang dicirikan berdasarkan keseragaman atau homogenitas tertentu. Misalnya berdasarkan kriteria fisik atau al… Read More
2022-03-05 13:17
Apakah Pengertian Wilayah Atau Region? Menurut Taylor, wilayah adalah bagian dari permukaan bumi yang berbeda dan ditunjukkan oleh sifat-sifat yang berbeda dari lainnya. Menurut Peraturan Pe… Read More
2022-02-15 12:51
Babagan pungkasan sing dikarepake nalika sampeyan kesel lan kudu ngaso yaiku bayi sing durung siyap turu. Iki bisa nyebabake frustasi utamane yen sampeyan wis pirang-pirang dina ora turu, Po… Read More
2022-01-25 12:13
Bocah-bocah padha tuwuh kanthi cepet. Sawise ing tangan sampeyan, anak-anak sing ditresnani saiki nggoleki perusahaan obah Seattle sing paling apik kanggo nggawe dalan menyang masa depan. La… Read More
2022-01-05 11:59
Sampeyan ora ngerti apa-apa nganti sampeyan sinau luwih saka siji cara. Kutipan dening Marvin Minksy, nylidiki carane macem-macem pendekatan mbantu lan nguatake kawruh sing ditampa dening mu… Read More
2021-11-15 03:29
Telah sebagai pembicaraan saat ini mengenai penggunaan produk perawatan kulit alami. Orang-orang sebagai semakin terobsesi menggunakan penampilan mereka dan bagaimana orang memandang kecanti… Read More
2021-11-05 03:04
Masalah paling gedhe sing diwenehake Edi marang kulawargane yaiku stres psikologis, utamane kanggo wong tuwane lan ketegangan finansial yen dhokter menehi resep obat sing serius kanggo dhewe… Read More
2021-10-16 14:16
Jaga kesehatan anak sampeyan. “Satus taun saiki, aku ora bakal preduli apa rekening bankku, omah sing dakenggoni, utawa jinis mobil sing dak kendhakake, nanging jagad iki beda amarga a… Read More
2021-10-12 14:11
Pameran akhir taun minangka bab sing apik kanggo dianakake sekolah. Uga nggawe hubungan ing antarane kulawarga murid sekolah sing beda-beda lan priksa manawa kabeh wong duwe kegiyatan luar b… Read More
2021-08-19 04:47
Taman Siswa minangka universitas kanthi corak nasional kang nengenake rasa kebangsaan lan rasa tresna marang tanah air uga semangat merjuangake kamardikan. Taman Siswa, sing mujudake Gerakan… Read More
2021-08-17 01:02
Ki Hajar Dewantara miyos ing Ngayogyakarta tanggal 2 Mei 1889. Lair kanthi asma Raden Mas Soewardi Soeryaningrat. Dheweke asale saka kulawarga istana Yogyakarta. Raden Mas Soewardi Soeryanin… Read More
2021-08-16 00:58
Sadurunge ngerti filosofi Ki Hajar Dewantara babagan Pendidikan, kita kudu nduwe refleksi dhiri marang pamikirane Ki Hajar Dewantara. Kita wis asring krungu tembung kayata tata krama, ing ng… Read More
2021-08-12 14:34
Di tengah malam ku terbangun dan bergegas ke kamar mandi. Ku kembali ke kamar tidur dan menemukan selembar kertas ucapan ulang tahun di atas bantal. Terima kasih, sayang! Ku cium keningmu se… Read More
2021-08-10 02:59
Saben manungsa ora nate ngerti kapan katresnan kasebut bakal teka lan mrentah ing njero ati. Manungsa mung trampil ngrancang kabeh tembung lan tumindak kanggo wong sing dikasihi. Katresnan o… Read More
2021-08-05 03:04
Aku ora nate kepengin kuliah, ora nate mikir yen aku cukup pinter. Bapakku duwe rencana sing beda kanggo aku. Dheweke crita yen aku arep lunga. Aku pengin njupuk usaha dagang kulawarga. Maks… Read More
2021-08-04 02:54
Stres minangka fenomena sing beda kanggo saben bocah utawa wong diwasa. Kita kanthi sawetara kahanan bisa dipercaya manawa stres iku ala lan ana solusi sing cocok. Mesthine, kita kudu ngupay… Read More
2021-08-02 14:54
Basa isyarat bayi, komunikasi adhedhasar isyarat tartamtu sing dirancang kanggo sesambungan karo bayi sing anyar, saya misuwur sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Iki dirancang kanggo ngew… Read More
2021-08-01 14:46
Sawetara tips kanggo golek dolanan sing cocog kanggo bocah: 1. Rentang umur cocok kanggo bayi sampeyan Saiki dolanan duwe label sing nuduhake umur sing cocog. Ana mesthi angel nalika milih d… Read More
2021-07-30 14:33
Golek cara supaya anak tetep sibuk? Yen mangkono, mula ora prelu tuku mode barang larang kanthi online. Ora bisa dipungkiri manawa bocah butuh dolanan sing akeh yen nginep kabeh ing omah. Sa… Read More
2021-07-01 13:39
Pada artikel ini penulis membahas pengertian Hak Asasi Manusia (HAM).  Hal ini bertujuan supaya  Anda dapat mendefinisikan dan memaknai setiap hak yang dimiliki. Untuk dapat memaha… Read More
2021-06-30 09:55
Contoh Teks Anekdot Struktur Teks Teks Judul Lebai Malang Pengenalan/Orientasi Tersebutlah kisah seorang guru agama yang hidup di tepi sungai disebuah desa di Sumatra Barat. Pada suatu &nbsp&hell…Read More
2021-06-30 06:50
Contoh Teks Cerita Ulang Struktur Teks Teks Judul Lebai Malang Pengenalan/Orientasi Tersebutlah kisah seorang guru agama yang hidup di tepi sungai di sebuah desa di Sumatra Barat. Pada suatu… Read More
2021-06-19 03:03
Bagaimana kabar kawan-kawan komunitas blogger Jombang hari ini? Semoga Anda tetap bersemangat dan giat melakukan aktivitas di masa pandemi. Kali ini penulis menghadirkan ringkasan materi dar… Read More
2021-06-10 14:29
Esuk iki srengenge muncul katon rada surem ing cakrawala wetan. Menawi iki minangka pratandha wiwitan yen bakal ana grahana srengenge. Warta sing sumebar ing internet wis mbingungake wiwit w… Read More
2021-06-02 03:18
Kepiye kabare, kanca guru ing Jombang? Guru sekolah sing kaping pisanan ana ing ngarep kelas bisa uga sadhar yen saka akeh siswa sing diadhepi, pranyata duwe macem-macem ciri fisik, pola ker… Read More
2021-06-01 03:05
Masyarakat Indonesia mengeti Dina Guru Nasional saben 25 November. Pengetan Dina Guru Nasional uga dianakake ing lembaga pendhidhikan ing Indonesia. Maneka warna pahargyan Hari Guru Nasional… Read More

Share the post

The Jombang Taste – Komunitas Blogger Jombang Memberi Kabar

×

Subscribe to The Jombang Taste – Komunitas Blogger Jombang Memberi Kabar

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×