Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Het grootste Kerstcadeau ooit gegeven.

Het hele jaar door proberen we ideeën aan jullie door te geven om het vuur in het huwelijk tot grote hoogte te brengen. Er zijn het afgelopen jaar al heel wat tips en informatie door heen gegaan.

Kerstcadeau gegeven

Nu is het bijna Kerstmis, een periode waarin we extra tijd hebben voor dingen die juist zo belangrijk zijn. Familie, vrienden, kerkgang, vrije tijd en niet te vergeten de belangrijkste relatie die je hier op aarde hebt; die met je geliefde. Diegene waar je aan hebt beloofd altijd van te blijven houden, trouw aan te blijven, te koesteren en verzorgen, in zijn/haar behoeftes te voorzien en samen op te trekken in dit leven.


Zo bekeken is jezelf geven deze Kerst het mooiste Kerstcadeau wat je kunt geven.


Als je nog inspiratie zoekt hoe je dat het beste kunt doen kijk dan eens naar het voorbeeld van Jezus. Hij gaf zichzelf voor jou en mij, omdat Hij zoveel van ons houdt dat wij Hem alles waard zijn.

Dat te weten en geloven maakt het leven een feest, zelfs als het tegen zit. En tjonge, wat is het soms zwaar, ook in je relatie. Neem je eigen houding tov van je geliefde eens onder de loep, lijk jij op Jezus? Is jou instelling net als de Zijne? Ben je bereid om alles te doen en geven voor de belangrijkste persoon in je leven? Wat is jouw mooiste Kerstcadeau?

Kerstcadeau

Gezegende Kerstdagen allemaal!

Het bericht Het grootste Kerstcadeau Ooit Gegeven. verscheen eerst op Liefdeskruiden.nl/blog.This post first appeared on Liefdeskruiden.nl, please read the originial post: here

Share the post

Het grootste Kerstcadeau ooit gegeven.

×

Subscribe to Liefdeskruiden.nl

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×