Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blogin vuosipäivä ja Kommentti on kiva-kampanja

Aloitin kirjoittamaan tätä blogia tasan kolme vuotta sitten, apua miten aika kuluu! Tämä postaus mukaan lukien olen yhteensä naputellut 672 blogipostausta, ja suuri osa teksteistä onkin syntynyt alla näkyvässä työhuoneessa.

Yksilöityjä kävijöitä blogissa on ollut seuraavasti

  - vuonna 2015: 30.929
  - vuonna 2016: 131.382
  - vuonna 2017: 265.719

  Olen erittäin otettu, että kävijämäärä on näinkin kivasti kasvanut vuosien myötä.  Myös blogin sosiaalisen median kanavat ovat saaneet todella mukavasti seuraajia, kiitos siitä!

  Näin juhlapäivän kunniaksi haluaisin lisäillä Littlebigthings- blogista löytämäni Kommentti on kiva! -kampanjan myös oman blogini puolelle ja haastaa kaikki lukijat jättämään puumerkkinsä kommentteihin -- minä vastavuoroisesti lupaan tsempata seuraamieni blogien kommentoinnissa!


  Kommentti on kiva! -kampanja

  Lasketaan yhdessä kommentoinnin kynnystä, eikä vaadita itseltämme tässäkin asiassa liikoja. Aivot narikkaan ja antaa mennä vaan, näpyttele heti menemään joku kiva kommentti! Se ei vie kauan aikaa, parhaimmillaan vain muutaman hassun sekunnin! Eikä se sen vaikeampaa ole kännykälläkään ;) Vaikka olemme kuinka kiireisiä, eikö tämä ole kuitenkin aika nopea tapa tuottaa hyvää mieltä? Olkoot tämä nyt haaste tai vaikka tunnustus, sääntöjä ei ole. Voit haastaa mukaan itsesi, lukijasi, bloggaajakollegasi, kaverisi tai vaikka kokonaisen yhteisön. Voit keksiä miten itse kommentoisit enemmän tai miksi kommentointi on vähentynyt. Voit kiittää blogin pitkäaikaista lukijaa, joka usein jättää jäljen itsestään tai voit haastaa hiljaiset lukijat huikkaamaan jotain. Sinä päätät, miten haluat hyvää mieltä jakaa. Sitten vaan näppis laulamaan! Kommentti on aina kiva, kokeiles vaikka! :)

  This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

  Share the post

  Blogin vuosipäivä ja Kommentti on kiva-kampanja

  ×

  Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

  Get updates delivered right to your inbox!

  Thank you for your subscription

  ×