Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Restaurant Mucha Veenendaal


Vandaag zijn we nog eens uit eten gegaan. Gisteren kon Britt er niet bij zijn, dus waarom niet nog eens uiteten. Doe eens gek. Via social deal had Britt nog een leuke korting gescoord voor dit restaurant. Helemaal leuk dus. Wat hebben we gegeten?

Alle drie waren we eensgezind. Als voorgerecht namen we het langzaam gegaard buikspek. Het buikspek was gelakt met hoisin en erbij een salade van pompoen-appel en doperwtenpuree


Vervolgens kregen Britt en ik een soepje, dit hoorde bij de social deal. We hadden een Frans uiensoepje. De bouillon werd uit een theepot op de uien gegoten. Leuk idee.


De hoofdgerechten was voor ons alledrie anders, net als de nagerechten overigens. Ik koos zelf voor de gebakken eendenborst. Dit werd geserveerd met een 5-spices honing jus. De eendenborst lag op een bedje van groenten.


Michel nam de picanha (steak van de grill) met chimichurri. Picanha is een populair stukje vlees uit Brazilië.


Britt ging voor vis. Zij nam de schelvisfilet met antiboise van gerookte biet, paddenstoelen en sjalot.


Het nagerecht voor mij was de dame blanche a la Mucha. Ik dacht dat het bijzonder zou zijn, maar het was een gewone dame blanche met niet iets speciaals. De warme chocoladesaus was van melkchocolade.


Britt nam de tiramisu van rode najaarsvruchten.


Michel koos de Mucha’s trifle van brownie, mascarpone, chocolademousse en cookie crunch.

Alledrie hebben we heerlijk gegeten. De opstart was wat traag en het personeel soms wat kortaf… “brood” en dan hop brood op tafel. Geen uitleg waarom het opeens kwam. Kennelijk hoort dat bij de menu’s. Later op de avond, toen het Wat Minder druk werd liep het allemaal wat vlotter, wat minder chaotisch. In Ieder Geval het belangrijkste is in ieder geval dat het eten lekker is, en dat was het.

Restaurant Mucha
Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Tel: 0318-505533This post first appeared on Google Translate, please read the originial post: here

Share the post

Restaurant Mucha Veenendaal

×

Subscribe to Google Translate

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×