Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kolme kertaa paljastus


Vaikka tätä meidän blogimaailmaamme väitetään kovin väljähtyneeksi ja pystyyn kuolleeksi niin silti koetan porskuttaa eteenpäin välittämättä töyssyistä. En ole jaksanut ottaa kantaa näihin kirjoituksiin blogimaailmasta ja sen laimentumisesta tai kaupallisuudesta, mielestäni oleellinen on jo sanottu monessakin blogissa. Sen sijaan haluan ottaa osaa yhteen blogien hienoimmista asioista – nimittäin tarttua haasteeseen. Tällä kertaa 3x haaste lähti käyntiin ihanasta Visual Diary-blogista, joka on ehkä yksi parhaista blogeista koskaan. Jos Visual Diary ei ole sinulle entuudestaan tuttu, hae viinilasi kaapista, täytä se, istahda mukavasti koneen ääreen ja aloita kyseisen blogin lukeminen alusta. Minä tein tämän ilman viinilasia Pari Vuotta Sitten ja siitä asti olen ollut koukussa! Nyt on luvassa kolmen sarjoissa asioita minusta, joita et ehkä tiennytkään.

3 x paha tapa

1. Kateus. Liian Usein Tulee kadehdittua ihmisiä ja sitä mitä heillä on. Tämän täysin turhuuteen käytetyn ajan voisi käyttää esimerkiksi asioiden suunnitteluun ja siihen, että saavuttaisin itse kadehtimani ja sellaisia asioita mitä oikeasti haluan. 
2. Pelikoneet. Voihan synti, sillä nämä minun pitäisi kiertää kaukaa, mutta liian usein tulee hävittyä kolikot, sillä voittamisen mahdollisuus on vain niin houkutteleva.
3. Lemon ED, aivan liian hyvää vaikka onkin Todella epäterveellistä ja näihin ei pitäisi koskea pitkällä tikullakaan.


3 x outo tapa

1. Kysyn aina ulos lähtiestä Kallelta (ja itseltäni) rimpsun "avaimet, puhelin, lompakko" . Ahdistaa jo ajatuskin lukkojen taakse jäämisestä ja tästä on tullut vuosien varrella tapa.
2. Jännitän puhelimella soittamista todella paljon, vaikka entiseen työhöni kuului olennaisena osana luurin päässä roikkuminen. Töiden puolesta ei ongelmaa, mutta voi kun pitäisi varata aika lääkäriin tai muualle puhelimitse, ei kiitos. 
3. En voi aloittaa elokuvaa kesken kaiken, koska en halua menettää siitä hetkeäkään ja ajastuskin nostaa niskavillat pystyyn.


3 x parasta peilikuvassa

1. Silmät. Pidän vihreistä silmistäni ja siitä että ne ovat hieman erikoisemmat, jos tarkkaa katsoo voi niistä löytää keltaista ja joku joskus sanoikin, että ne näyttävät kissan silmiltä ja ettei sävystä voi olla ihan varma. 
2. Hiukset. Olen ensimmäistä kertaa oikeasti tykästynyt hiuksiini nyt kun ne ovat olleet lyhyemmät. 
3. Vartalo. Tätä jouduin miettimään todella pitkään, sillä vaikka vartalossani on monta kohtaa joista en pidä ollenkaan ja painoa on vähän liikaa niin silti kokonaisuutena olen suhteellisen sopusuhtainen kiitos pituuteni. Kehopositiivisuus on tullut vuosien työn jälkeen, joten tätä asiaa on kannattanut työstää ajatuksissa.3 x paras paikka, jossa käynyt

1. Intialainen ravintola Amar Lohjalla, tätä paikkaa on edelleen ihan kauhea ikävä ja olikin kesällä kiva käydä pitkästä aikaa siellä syömässä kun kävimme kotopuolessa. 
2. Yyterin hiekkarannat veivät viime kesänä sydämeni täysin, todella kaunis paikka ja vieläkin harmittaa kun emme kesällä toista visiittiä sinne tehneet. 
3. Metsä. Sijainnilla ei ole väliä, sillä metsä on aina metsä. Mitä kauempana liikenteen humusta niin sen parempi!

3 x paikka, johon haluan

1. Irlanti on lapsuudesta asti ollut haaveissani, liekö tekemistä Scarlett kirjoilla, jotka luin melko varhain. Siitä on tullut kaipuu vihreille niityille, kuvaamaan vanhoja linnoja ja pitkää rantaviivaa sekä haistelemaan merituulia.
2. Romanttinen viikonloppu kylpylässä.
3. Italia tai mikä tahansa muu lämmin paikka, jossa saa hyvää ruokaa ja nauttia auringosta.


3 x eniten ärsyttää

1. Kesken jääneet asiat. 
2. Instagramin mainokset ja varsinkin se, kun niitä on nykyään vielä useammin kuin ennen. Aluksi niitä oli kahdeksan kuvan välein ja eilen laskin kuuden, automaattisesti skippaan mainokset instagramissa ihan vain boikotoidakseni niitä. 
3. Vegaanien pilkkaaminen. Tai toisten ihmisten pilkkaaminen ylipäätänsäkin. Mitä jos annettaisiin ihmisten olla rauhassa mitä ovat, ei se ole sinulta tai minulta pois.3 x parasta maailmassa

1. Yhteisöllisyys. Blogisisaret ovat nykyään minulle todella tärkeitä ja saankin heistä ihan mielettömästi inspiraatiota ja energiaa blogin pitämiseen. Blogisisaret tuovat elämääni paljon muutakin, on kiva kun voi jakaa ajatuksia blogista (ja muustakin) toisten kanssa ja olla sitä mitä on. Joukossa on voimaa! 
2. Kirjat, musiikki, elokuvat. Joku on ne tehnyt meitä muita (ja itseään) varten ja minä nautin niistä minkä ehdin!
3. Sinä, joka luet blogiani. Viime aikoina ovat postaukseni saaneet todella runsaasti kommentteja, joiden saaminen on tuntunut ihan mielettömän hyvältä. Hyvä ettei täällä välillä onnen kyyneleitä vieritetä, tämä on minulle todella iso juttu kaikkien näiden vuosien jälkeen! Kiitos ♥


3 x lempitavara

1. Nuuna. Minun nykyinen pistesivuinen muistikirjani ja suosikki bujoni pitkään ikinä. En tiedä uskallanko enää edes muita merkkejä kokeilla, sillä Nuuna todella vei sydämeni mukanaan ensi kosketuksesta alkaen. Osa Nuunista sisältää nahkasekoitetta, mutta onneksi on tarjolla versioita myös ilman ja valikoima on todella runsas! Omani on Vihkokaupasta ja  kiitos tämän omistamisesta kuuluu siskolleni ♥
2. MacBook Pro. 2011 alkoi yhteinen matkamme ja sitä onkin jo kestänyt todella pitkään, sain ammattikoulussa todella ison stipendin ja käytin sen kunnon koneeseen, onneksi tein sen sillä edelleenkin tämä kone jaksaa pyörittää raskaampiakin ohjelmia ja akkukin jaksaa porskuttaa yllättävän kauan. Viime aikoina on alkanut näkymään merkkejä vanhuudesta, mutta eiköhän meillä ole vielä yhteisiä vuosia jäljellä. 
3. Sony a 6000 mikrojärjestelmäkamera. 

3 x lempivaate

1. Lökähousut, mukavuus kunniaan! 
2. Harmaa neule, joka menee niin t-paidan ja farkkujen kuin mekonkin kanssa. Kyseinen neule taisi maksaa kaksi euroa kirpputorilla pari vuotta sitten ja siitä asti se on ollut luotto vaatteeni.
3. Vanhat ja kuluneet villasukat.


Nappaa ihmeessä haasteesta kiinni jos yhtään tuntuu siltä, näitä oli kiva pohtia!
This post first appeared on Turkooseja Unelmia, please read the originial post: here

Share the post

Kolme kertaa paljastus

×

Subscribe to Turkooseja Unelmia

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×