Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Powerball Loterij Uitslag

Powerball Loterij Uitslag

Je kunt de Amerikaanse Powerball uitslag meteen na de trekking op woensdagen en zaterdagen om 22:59 ET bekijken. De banner op onze website is altijd up to date en laat altijd de laatste winnende nummers zien die beschikbaar zijn voor ons.

De Powerball Loterij heeft veel wereldwijd veel aanhang en we zijn erg enthousiast om onze Nederlandse gebruikers te voorzien van de meest recente en nauwkeurige details van elke trekking.

Als je oudere resultaten wilt bekijken, ga dan naar de website van Thelotter om toegang te krijgen tot de resultaten en informatie van meer dan 100 loterijen en bekijk de winnende nummers van tot wel 10 trekkingen terug! Je kunt ook je ‘lucky numbers’ selecteren en het schema voor de volgende US Powerball trekking bekijken vanuit je luie stoel.

Powerball Uitslag

De US Powerball Loterij bestaat uit 9 prijs categorieën; spelers hebben 5 winnende nummers nodig uit een reeks van 1-69 en de Powerball, gekozen uit een aparte reeks van 1-26, om de jackpot te kunnen winnen.

Als de Powerball overeenkomt krijgt je toegang tot de 3e, 5e, 7e, 8e en 9e prijs categorieën, wat betekent dat je nog steeds een prijs krijgt als je een matchende Powerball hebt.

Zelfs zonder een Powerball match, het goed raden van 5 hoofd nummers zou een prijs van $1 miljoen opleveren, of een prijs van $2 miljoen als je de Power Play gebruikt! De Power Play wordt aangeboden door de US Powerball voor een extra inleg en verdubbeld de zeven bodem prijzen tot wel 10 keer!

Powerball loterij winnaar

US Powerball is zonder twijfel het meest populaire loterij spel in de wereld! Powerball heeft een wereldrecord neergezet toen het in januari 2016 een jackpot van $1,586 miljard heeft toegekend aan 3 gelukkige winnaars.

De Loterij koorts heeft de wereld opnieuw aangestoken toen Powerball een jackpot van $768,4 miljoen toereikte aan één gelukkige winnaar in maart 2019. Een andere gigantische prijzenpot van $758,7 miljoen werd ook gewonnen door een enkele winnaar.

Het lijkt erop dat 2021 opnieuw een groot jaar zal worden voor Powerball, op het moment van schrijven is de jackpot al in de buurt van de $500 miljoen. Onthoud dat we een apart gedeelte hebben voor informatie over dit onderwerp, die u hier kunt vinden: Grootste Powerball Jackpot Prijzen.

Powerball Loterij uitbetalingen belastingdienst

Voor prijzen van meer dan $5000 wordt het bedrag voor Nederlandse spelers belast, maar het is moeilijk om dit met 100% zekerheid te zeggen. We hebben ons door betrouwbare bronnen laten vertellen dat mensen zonder Amerikaanse nationaliteit legaal mee kunnen spelen met de Powerball en dat zij gemachtigd zijn om elke prijs te ontvangen die zij winnen.

Als een niet-Amerikaanse burger wint, kunnen zij het prijzengeld op dezelfde manier innen als hoe een Amerikaan dat zou doen, maar de belastingen zijn iets anders. Bijvoorbeeld, de belasting voor iemand zonder Amerikaans paspoort bedraagt afgerond 30%. Ook kan het zijn dat verschillende staten verschillende belastingen heffen voor niet Amerikaanse burgers dan dat ze doen voor Amerikanen.

Afhankelijk van in welk land de persoon officieel woont, zijn er misschien ook belastingverdragen in de Verenigde Staten en het andere land die behulpzaam kunnen zijn bij het compenseren van enige Amerikaanse belastingverplichtingen.

Samengevat, kunnen Nederlanders mee spelen en winnen bij de Powerball. Als een niet-Amerikaan een grote prijs wint zal diegene verantwoordelijk worden gehouden voor een deel van de belasting, wat uiteindelijk zal lijken op een bedrag vergelijkbaar met dat wat een Amerikaan zou betalen, maar er zijn zoveel verschillende belasting variaties in verschillende landen dat het verstandig is om een belasting advocaat te beraden als je het precieze bedrag, dat je aan belasting moet betalen, te weten wilt komen.

Powerball jackpot 2021

Na een rustige periode voor het grootste deel van 2020, waar de grootste prijzenpot bijna nooit de benodigde hoogte bereikte om mensen enthousiast te krijgen, lijkt het erop dat 2021 anders gaat worden. De laatste 32 trekkingen hebben nog geen winnaar gehad, wat het bedrag naar de $470 miljoen heeft gebracht.

De meest recente Powerball jackpot is op woensdag 16 september 2020 gewonnen. Er was één winnend jackpot ticket met 5 matchende hoofd nummers en de Powerball.

The post Powerball Loterij Uitslag appeared first on Lottosystem Nederland.This post first appeared on Wat Zijn De Gelukkigste EuroMiljoen Nummers?, please read the originial post: here

Share the post

Powerball Loterij Uitslag

×

Subscribe to Wat Zijn De Gelukkigste Euromiljoen Nummers?

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×