Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Softar dag

Monica kom upp tidigt och vi tog en lugn tur upp till Tulebo och hälsade på Carolin en snabbis.  Så mysigt att vara där uppe igen. Käns så jobbigt när man kommer in i den svängen att man bara jobbar och är för trött att göra något annat än vila när man kommer hem. Har känt att jag inte riktigt trivs på jobbet och kanske bör ta mig en funderare om det är dags att börja göra något helt annat. Så det var bara så gott att softa rida och kolla ut fina foto vyer när solen tittade fram. Typiskt att man inte hade kameran med när det är så fint ute.

Under trappan
Vi har börjat bli klara under trappan så vi kan ställa in städgrejer och en del av stallkläderna, det är verkligen vidrigt att ta på sig en svinkall stel väst, hela kroppen blir ju ner kyld. Även mitt pysselrum får sig en storrensning. Måste börja få ordning på grejerna så jag hittar lite snabbare när jag skall göra något.

Pyssel

Kanske gillar du:

Walking with Dinosaurs
Ägg plantor och lite till
Ugnspannkaka med Rabarber
Då var han hemma

Inlägget Softar Dag dök först upp på Krakelgårdens blogg.This post first appeared on En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård, please read the originial post: here

Share the post

Softar dag

×

Subscribe to En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×