Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

HP Sprocket, een fotoprinter op zakformaat

Met de nieuwe HP Sprocket wordt printen nog makkelijker, het is namelijk een fotoprinter op zakformaat, zo kan jij dus altijd en overal (ook onderweg) de leukste foto’s printen. Zo blijven al die toffe foto’s niet alleen verstopt op je smartphone of op je Instagram-profiel. Het is dan ook de perfecte accessoire voor ieder festival, dagje uit en voor elke vakantie.

Formaat

De HP Sprocket is klein genoeg om in je zak te stoppen. De foto’s worden via een bluetooth verbinding met je smartphone afgedrukt op 5 x 7,6 cm formaat. Wil je een foto snel een persoonlijke touch geven, dan doe je dat met de HP Sprocket App, beschikbaar voor iOS en Android.

Beschikbaarheid

De HP Sprocket is verkrijgbaar in het wit met rosé-gouden accenten en zwart met zilveren accenten. Bij de Sprocket krijg je een pakket van 10 HP ZINK fotopapiertjes. De Sprocket kost €149,99. Extra papier is verkrijgbaar voor €11,99, per 20 vellen. Zowel de Sprocket als de fotopapiertjes zijn enkel te koop in de HP Store.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

HP Sprocket, een fotoprinter op zakformaat

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×