Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Superscreen: 10 inch tablet-display bestuurd door je telefoon

Tablets zijn best handig en de meesten van ons hebben er in ieder geval nog wel ergens een, al dan Niet slingeren. Het probleem met tablets is dat ze net zo snel verouderen als telefoons en dat maakt het een dure grap. Gevolg? De tablet die je hebt kan vermoedelijk al een tijdje niet meer mee met je Telefoon, dus gebruik je 'm niet meer.

Doorsturen

De bedenkers van de Superscreen Kickstarter-campagne hebben bedacht dat het makkelijker kan. Het apparaat is feitelijk een lege huls van een tablet, met alleen een multitouch 2K scherm, de knoppen en camera's die je verwacht aan de buitenkant en een flinke batterij aan de binnenkant. Dat alles kost minder dan 100 euro en maakt het mogelijk om je telefoon neer te leggen en verder te gaan op de Superscreen.

De enige electronica die erin zit doet niets meer dan zo snel mogelijk het beeld van je telefoon naar de tablet sturen en andersom de respons van de touchscreen naar je telefoon gooien. Het is hetzelfde principe als remote play, screen sharing, casten, noem het maar op. Het verschil, zo zeggen de ontwikkelaars, is dat deze speciale technologie nog iets sneller is en je dus het verschil niet merkt. Het enige dat je hoeft te doen is een app installeren op je telefoon.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Superscreen: 10 inch tablet-display bestuurd door je telefoon

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×