Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Wanneer stel je een campagne in op een specifieke datum?

Dit artikel betreft features die specifiek zijn voor het platform.

Tijdelijke actie

Een goede manier om nieuwe klanten te winnen, is door een tijdelijke kortingsactie te verzinnen. Maar het kan ook gebruikt Worden om bestaande kortingsacties van bijvoorbeeld Een Fysieke Winkel  extra online te promoten. Bij het promoten van een fysieke winkel kan de targeting worden aangescherpt door van geotargeting gebruik te maken. Hiermee benader je alleen mensen in een zelf gekozen gebied.

Zet de korting duidelijk in de advertentie en benadruk de 'urgentie' door de einddatum erbij te zetten. Kies voor opvallende kleuren en Bijvoorbeeld Een voorbeeld van de producten of de dienst waarop de korting van toepassing is. Om dit extra kracht bij te zetten, kan er ook gekozen worden om dit te combineren met het inzetten van retargeting met dynamische advertenties. 

Inspelen op seizoen

Naast tijdelijke acties is het verstandig om Een Tijdsperiode in te stellen als er met de advertentie wordt ingespeeld op het seizoen. Een campagne die alleen tijdens de Sinterklaasperiode gezien mag worden, hoort op 6 december niet meer zichtbaar te zijn. Dit staat slordig. Bij het verkopen van seizoensgebonden producten is het eveneens verstandig een tijdsperiode te kiezen waarin de advertenties getoond worden. Er zullen weinig mensen zijn die in de zomerperiode naar advertenties van schaatsen, kerstbomen en sneeuwschuivers willen kijken. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Wanneer stel je een campagne in op een specifieke datum?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×