Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers niet verveeld raken van jouw advertenties?

Denk aan de frequency cap

Uiteraard wil je niet dat Jouw verloren bezoekers de advertentie zo vaak zien dat zij zich hieraan gaan irriteren of verveeld raken. Het is dus goed om de frequency cap goed in te stellen. De frequency cap bepaalt hoe vaak per dag en hoe vaak in totaal Jouw Eerdere Bezoekers de advertentie te zien kunnen krijgen.

Wissel van bannerset

Wissel af en toe eens van bannerset, zodat deze weer opvalt op de bezochte website van jouw Eerdere Bezoekers. Na maandenlang dezelfde advertentie gezien te hebben, valt deze nou eenmaal minder op en gaan jouw verloren bezoekers de banner niet meer bewust zien. Wissel bannersets dus af en blijf jouw eerdere bezoekers verrassen met mooie en opvallende banners.

Verander de tekst

Naast het uiterlijk van de banners is de tekst ook belangrijk. Wat zijn jouw key selling points? Waarom moeten jouw eerdere bezoekers opnieuw de website of webshop bezoeken? Uiteraard is er maar een beperkte ruimte voor tekst in de advertentie, hierdoor kan je vaak niet het hele verhaal kwijt. Zorg er daarom voor dat je test welke boodschap het beste werkt voor jouw doelgroep en wissel ook eens af.

Ga mee met het seizoen

Door mee te gaan met het seizoen en aandacht te schenken aan bijvoorbeeld feestdagen of grote sportevenementen, pak je eerder de aandacht. Bedenk bijvoorbeeld een bijpassende actie of laat via jouw banner zien dat jij ook meegaat in het seizoen of Oranje steunt in de strijd voor het goud.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers niet verveeld raken van jouw advertenties?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×