Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

34ο Μαραθώνιος Αθήνας
Λίγες μόνο μέρες πριν τον πολυαναμενόμενο 34ο Μαραθώνιο Αθήνας, σας στέλνουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την ημέρα του Αγώνα! Σιγουρευτείτε ότι έχετε την σωστή πληροφόρηση για τα παρακάτω….

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

1. Θυμηθείτε να βάλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και το ρουχισμό σας μέσα στηνπλαστική τσάντα που θα παραλάβετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας από το Κέντρο Εγγραφών – ERGO MARATHON EXPO.
2. Κολλήστε το αυτοκόλλητο με τον αριθμό σας πάνω στην τσάντα, η οποία πρέπει να είναι καλά κλεισμένη και να μην περιέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

***

Για εσάς που συμμετέχετε στον Μαραθώνιο Δρόμο

▪ Μέχρι τις 8:20πμ το αργότερο, θα πρέπει να έχετε παραδώσει την πλαστική τσάντα με τα ρούχα σας στα φορτηγά της DHL, που βρίσκονται 100 μέτρα μπροστά από την αψίδα εκκίνησης.
▪ Παραδώστε την τσάντα σας στο φορτηγό της DHL που αναγράφει τον Αριθμό Συμμετοχής σας (Bib Number) αμέσως μετά την αποβίβασή σας από τα λεωφορεία.
▪ Κρατήστε μαζί σας μόνο τον απολύτως απαραίτητο, πρόχειρο και ελαφρύ ρουχισμό (T-Shirt, φόρμα κλπ.) για όσο θα περιμένετε την εκκίνηση του αγώνα.
▪ Θυμηθείτε ότι δεν επιτρέπεται η αλλαγή ρουχισμού μπροστά στην είσοδο της εγκατάστασης και στο χώρο στάθμευσης των φορτηγών της DHL.
▪ Φορέστε την «ειδική σακούλα ζεστασιάς» που θα σας μοιραστεί κατά την άφιξή σας στον Μαραθώνα.
▪ Σας προτείνουμε να αφήσετε στο ειδικό καλάθι συλλογής ρουχισμού για κοινωνικούς σκοπούς τον πρόχειρο και ελαφρύ ρουχισμό σας
▪ Αφού τερματίσετε, θα παραλάβετε την πλαστική τσάντα με τον ρουχισμό σας με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής σας. Οι εθελοντές μας θα είναι πάντα εκεί να σας βοηθήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.
***

ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ:

Η (απευθείας και χωρίς ενδιάμεσες στάσεις) μεταφορά σας στο χώρο της Εκκίνησης γίνεται με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής ταυτόχρονα από πέντε (5) διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, από τις 5:30πμ έως τις 6:45πμ. Μετά τις 6:45πμ δεν είναι δυνατή η μεταφορά των συμμετεχόντων με μεταφορικά μέσα της Οργανωτικής Επιτροπής.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους οργανωτικούς η τελευταία αναχώρηση λεωφορείου από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Συγγρού – Φιξ» θα γίνει στις 06:15πμ
Σημεία επιβίβασης:
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 2 «Συγγρού-Φιξ», κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου (έξοδος «Συγγρού»).
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 2 «Πανεπιστήμιο», κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, επιβίβαση από την πλευρά των Προπυλαίων Πανεπιστημίου (έξοδος «Πανεπιστήμιο»).
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 2 & 3 «Σύνταγμα», κατά μήκος της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας (επιβίβαση και από τις δύο πλευρές).
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 3 «Ευαγγελισμός», κατά μήκος της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου.
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 3 «Κατεχάκη», κατά μήκος της λεωφόρου Μεσογείων, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου αυτοκινήτων.

Τα λέμε στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου 2016!!

Τα Επίσημα Τηλεοπτικά σποτ του Μαραθωνίου Αθήνας 2016

120 years
http://dai.ly/x4zs5se
AM Logos CMYK Blue outline for THIRD PARTIES-02
Δείτε το επίσημο τηλεοπτικό σποτ του Μαραθωνίου Αθήνας 2016 πατώνταςεδώ, καθώς και αυτό για τον εορτασμό των 120 ετών από τον πρώτο ποτέ Μαραθώνιο Δρόμο εδώ
***

ERGO MARATHON EXPO 10 – 12 Νοεμβρίου 2016 εκθεσιακό κέντρο TAE KWON DO (Δέλτα Φαλήρου)

ergomarathon 300x300

Έρχεται η μεγαλύτερη αθλητική έκθεση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με περισσότερους απο 180 εκθέτες

Είναι μια Έκθεση, για τον Αθλητισμό, τη Διατροφή και την Υγεία, με ελεύθερη είσοδο. Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν απο τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς για τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, προιόντα και υπηρεσίες υγείας, αθλητική διατροφή, προιόντα και υπηρεσίες άθλησης, Διεθνείς μαραθωνίους, αγώνες δρόμου, αθλητικά τουριστικά πακέτα και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές αγορών των εταιρειών, που ισχύουν μόνο για τους επισκέπτες της Έκθεσης.
Η έκθεση θα λειτουργεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, από τις 13:00 έως τις 20:00, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 20:00
www.marathonexpo.gr
***

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΡΑΞΗΣ ΜΕΤΑΛΙΩΝ - ΧΑΡΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ

medal photo
O ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την εταιρία ΟΝ ΤΗΕ RUN είναι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσει ότι κατά τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου Αθήνας 2016 την Κυριακή 13/11/2016 και συγκεκριμένα στον τερματισμό όλων των αγώνων (Sponsors' Village, χώροι παραλαβής ρούχων και εξωτερικός χώρος Ζαππείου Μεγάρου) θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία χάραξης των μεταλλίων συμμετοχής σας. Με τη συνεργασία αυτή, σας δίνεται η εύκαιρα να χαράξετε το μετάλλιο σας με τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο, τον χρόνο σας η κάποια αφιέρωση σε πραγματικό χρόνο από χαρακτικά μηχανήματα Laser τελευταίας τεχνολογίας.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα της προ-παραγγελίας του μεταλλίου σας μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.ontherun.gr ή και στο Κέντρο Εγγράφων της διοργάνωσης (ERGO MARATHON EXPO, 10-11-12 Νοεμβρίου στην εγκατάσταση του ΤΑΕ KWON DO).
Δείτε δείγμα της Παρεχόμενης Υπηρεσίαςεδω
***

WIND Running Team - Το Τρέξιμο Είναι Μέσα μας

screenshot wind
https://www.youtube.com/watch?v=sU4m3dxUwdk&feature=youtu.be
H WIND Running Teamπιστεύει στο Τρέξιμο σαν τρόπο ζωής. Γιατί είναι στη φύση μας, στην ανατομία του σώματος. Γιατί είναι μέσα μας.
Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2011 και αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες, αθλητές και φίλους της WIND. Παράλληλα, συνδέει το τρέξιμο με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, έχοντας προσφέρει μέχρι σήμερα περισσότερα από 550.000€ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Η WIND Running Team συμμετέχει σε αγώνες δρόμου και ορεινούς αγώνες από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και στηρίζει την καθημερινή προσπάθεια αθλητών και συγκεκριμένα της Μάγδας Γαζέα, Αναστασίας Καρακατσάνη, Αναστασίας Μαρινάκου, Γλυκερίας Τζιατζιά, Κώστα Γκελαούζου, Μάρκου Γκούρλια και Γιώργου Διαλεκτού.
Στον Μαραθώνιο Αθήνας, σε λίγες ημέρες, περισσότερoι από 1500 αθλητές και αθλούμενοι θα τρέξουν με τις γαλάζιες εμφανίσεις της ομάδας τα 5χλμ, 10χλμ και 42.195χλμ. στηρίζοντας το σπουδαίο έργο της EΛΕΠΑΠ και του Coeurs pour Tous Ηellas.
Μάθετε περισσότερα για την WIND Running Team:
Website: www.windrunningteam.gr
Facebook: www.facebook.com/windrunningteam
Instagram: www.instagram.com/windrunningteam_gr
Ραντεβού την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στον Μαραθώνιο Αθήνας!
***

Πρόγραμμα Επίσημων Προϊόντων Μαραθωνίου Αθήνας 2016

Βρείτε τα επίσημα προϊόντα του Μαραθωνίου Αθήνας στην ERGO Marathon Expo (10-12/11) & στο Sponsors' Village την ημέρα του αγώνα.
Be Authentic!!
Untitled
***

Πάρε μέρος στην έρευνα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

image
Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας πραγματοποιεί έρευνα για τη σχέση του θερμικού εγκλιματισμού στην προπόνηση και την απόδοση στον Μαραθώνιο. Πάρτε μέρος κάνοντας κλικ εδώ.
***

adidas Runners Athens

adidas2
Έλα στην παρέα των adidas Runners Athens και ξεπέρασε τους στόχους σου. Πάρε μέρος στις διαφορετικές προπονήσεις κάθε εβδομάδα και ετοιμάσου για τρέξιμο, strength sessions, yoga for runners και πολλή θετική ενέργεια! Κάνε την εγγραφή σου στοadidas.gr/adidasrunnersγια να δηλώσεις συμμετοχή στα επόμενα runs & workouts και κάνε Join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μη χάνεις τίποτα από όσα τρέχουν. #WhyIRunAthens
***

ΔΕΛΤΑ - Επίσημος Υποστηρικτής Μαραθωνίου Αθήνας 2016

marathon-3
Στις 13 Νοεμβρίου συμμετέχουμε ως επίσημοι υποστηρικτές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τη μεγαλύτερη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού.


This post first appeared on SPORT MANAGEMENT GREECE, please read the originial post: here

Share the post

34ο Μαραθώνιος Αθήνας

×

Subscribe to Sport Management Greece

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×