Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Blogging Blogs  >  Kongsi Apa Saja blogging Blog  > 

Gempar!! Crop Circle Di Tempat Bersalji
2012-12-29 00:29
Crop circle memang tidak asing lagi bagi kita... kerana ia adalah satu kejadian aneh... ada yang mengaitkan crop circle dengan makhluk asing... benar atau tidak... Allah Maha Mengetahui... p… Read More
Kisah Seram - Amira Rindukan Nenek
2012-12-28 23:50
Semenjak kematian nenek, Amira menjadi seorang yang pendiam... kerana masih lagi anak kecil.. beliau belum mengerti apa-apa tentang itu.. kerap kali dia bertanya kepada ibu dan ayahnya..."ma… Read More
Erkk... Cencorship Towel
2012-12-27 02:13
Wow.. cool gila tuala ni... bila  pakai nampak macam di cencor.. dah memang nama pun cencorship towel.. ye tak... kalo pakai ni memang seksi habis.. meletopppp... haha...jom.. layannnnn… Read More
Mesti Tengok Bike Matador - Video Inside
2012-12-26 09:01
Matador... korang mesti tau apa tu Matador.. kalau tak tau.. atau tak ingat aku akan cuba ingatkan korang.. matador tu adalah seorang pelaga lembu (bullfighter) yang popular di Spain, Portug… Read More
Air Pancut Yang Menakjubkan Senyummmm
2012-12-26 06:10
Koleksi air pancut di serata dunia yang mempunya bentuk yang unik... mungkin ada yang lucah..mungkin itu yang menjadi daya tarkan... hehehe... jom tengok ambar air pancut ni... mungkin gamba… Read More
Anamorphic Illusion Yang Menakjubkan
2012-12-25 10:54
Lihat gambar di atas ni... Sebenarnya.. ini bukanlah seperti yang korang lihat... inilah ilusi optik... pandangan mata kadang-kadang tertipu... Gambar di atas menunjukkan ada sebuah cucical… Read More
Foto Seiras Tetapi Bukan Kembar
2012-12-24 13:47
Pernah tak korang terbayangkan yang korang mempunyai seorang yang seiras dengan korang? Bukannya kembar... bukan adik beradik.. tiada pertalian darah.. tapi mempunyai wajah seiras... sama ma… Read More

Share the post

Kongsi Apa Saja

×

Subscribe to Kongsi Apa Saja

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×