Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

5 Dolog, Ami Nélkül Nem Ülök Le Blogolni

Akár teljes munkaidőben blogol az ember lánya, akár csak hobbiként, a posztok megírása egészen komoly előkészületeket igényel. Össze kell szedd magad, gondolataid pedig olyan formában kell írott szavakba öntened Hogy az egyszerre legyen érdekes, szórakoztató sőt néha tanító jellegű is. Ahogy egy jó munkanapnak is vannak alapvető kellékei, úgy egy jól megírt poszthoz is szükséges néhány holmi. Esetemben ez az 5 dolog nélkülözhetetlen, ahhoz, hogy egy új bejegyzés születhessen a blogomra:

Kávé

Régebben kizárólag teát fogyasztottam, de kisfiam születése után ez már Nem Volt “elegendő” és új lépcsőfokra kellett lépnem, ha  a nap belendítéséről volt szó. Egy pici gyerek mellett ritka, hogy az ember lányának kijusson a pihentető 8 órás alvás, így ahhoz hogy a gondolataim megfelelően fókuszáltak legyenek főzök egy finom mandulatejes latte-t, megfűszerezem egy csipet fahéjjal, néhány korty és már halad is a poszt írás.

Számítógépem

Mindig is rajongtam a kisméretű hordozható számítógépekért. Korábban egy ASUS gépet gyűrtem, de miután az feladta a küzdelmet 2013-ban, a férjem meglepett egy Macbook Air-rel. Imádod ezt a kis gépet, lényegében az egész életem benne van, beleértve minden fotóm, valaha írt cikkem és azt a több száz “könyvjelzőzött” weboldalt, amit fontosnak tartok és rendszeresen látogatok Illetve hivatkozom rá.

Szemüvegem

Egészen 26 éves koromig semmi problémám nem volt a látásommal, sőt kifejezetten sasszeműnek tartottam magam. De valószínűleg a sok számítógép előtt illetve mobilképernyő felett töltött munkaóra megtette a hatását és egyre rosszabbul láttam. Miután szültem, a helyzet drasztikusan rosszabbodott és nem halogathattam tovább egy szemüveg beszerzését. Egy Furla Melody szemüvegkeretre esett a választásom, ami számomra nem csak szükséges de szépséges is, így szívesen viselném divat kiegészítőként is, ám mivel rövid távra való ezért csak otthon, főként íráshoz, olvasáshoz használom.

Határidőnapló

Rendszerezési mániám van, ráadásul imádok kézzel írni, így nem meglepő, hogy imádom a határidőnaplókat. Annyira, hogy idén nem egy, de egyből két naplót is vezettem (egy DM-es lifebookot, illetve egy Happy Planner-t). Nekem nagyon sokat segítenek abban, hogy egyben tartsam az “életem”. Külön vezetem a bloggal kapcsolatos teendőket, ötleteket, adatokat illetve a magánéleti történéseket (programokat, szülinapokat stb.). Én tényleg nem tudom, hogy lehet határidőnapló nélkül élni.

Telefon

Iphone 5-öt használok, melyet a férjemtől örököltem meg (én android párti voltam). Ezen vezénylem a közösségi médiában megjelenő tartalmakat, illetve sokszor szabadidőmben is böngészek rajta. Blogoláskor gyakran használom, különböző hivatkozások és információk gyors leellenőrzésére, mobil appok, hashtagek kipróbálására.

Számodra mik azok a kellékek melyek nélkülözhetetlenek egy poszt megírásakor?

The post 5 Dolog, Ami Nélkül Nem Ülök Le Blogolni appeared first on The Sparkling Blueberry.This post first appeared on The Sparkling Blueberry - Healthy Beauty, please read the originial post: here

Share the post

5 Dolog, Ami Nélkül Nem Ülök Le Blogolni

×

Subscribe to The Sparkling Blueberry - Healthy Beauty

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×