Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

In Fiore

In Fioren aromaterapiasta ja kasvilääkinnästä inspiraationsa saavat tuotteet valmistetaan Tokiossa. Lisäksi merkin nimikko 4-2-4 -puhdistusmetodiin kuuluu japanilaisten suosima kasvojen hierontarituaali.

Lähestyin jokapäiväistä kasvojen hierontaa aluksi hieman skeptisesti, sillä olen kiirehtivä häslääjä ja ajattelin, että kenellä muka on aikaa puhdistaa kasvojaan minuuttitolkulla joka ilta?

Turns out: minulla!

Kasvojen lymfahieronta on parasta pitkään aikaan. Rakastan sitä ja se on saanut kiinnostukseni lymfahierontaa kohtaan kasvamaan entisestään. Olen suuri kuivakuppauksen, infrapunasaunan ja akupunktion ystävä, joten ei oikeastaan ole yhtään ihme, että kasvojen lymfakiertoa edistävä hieronta tuntuu myös tosi hyvältä. Unelmissani kävisin koko vartalon lymfahieronnassa kuukausittain, mutta toistaiseksi tyydyn omassa kylppärissä tehtävään päivittäiseen ilmaisversioon tästä luksuksesta.

In Fioren lanseeraama 4-2-4 -metodi ehdottaa, että kasvoja hierotaan ensin neljä minuuttia öljyllä, sitten kaksi minuuttia puhdistusemulsiolla ja lopuksi kasvoja huuhdellaan vedellä neljän minuutin ajan: ensin kuumaa vettä kahden minuutin ajan ja sitten kylmää vettä kahden minuutin ajan.

Kylmän ja Kuuman Veden Vuorottelu vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa entisestään.

4-2-4 -metodin kirjaimellinen seuraaminen tuntuu minusta vähän veden tuhlaamiselta, joten seuraan metodia suurpiirteisesti ja käytän yleensä musliiniliinaa juoksevan veden sijaan.

In Fioren homeopaattinen Lustra-puhdistusöljy tuoksuu aivan ihanalta. Vähän makealta olematta kuitenkaan yhtään äitelä. Tuoksusta tulee mieleen meidän itse tekemä kriikunaviina tai japanilainen umeshu. Kasvoja hierotaan öljyn kanssa kaulasta ylöspäin kevyesti sormenpäillä aina otsaan asti.

Hieronnalla pyritään kohottamaan kasvojen ilmettä ja vilkastuttamaan lymfakiertoa. Hieronta kestää muutaman minuutin, jonka aikana öljy imeytyy, puhdistaa ja hoitaa ihoa. Voitte katsoa täältä hyvän havainnekuvan hierontatekniikasta.

Öljyä seuraa puhdistuksen viimeistelevä Treate-puhdistusmaito ja kosteuttavaa Aloe veraa sisältävä Vitale-kasvovesi.

Hoidon jälkeen iho tuntuu tosi aktiiviselta. Hieronta ja kylmän ja kuuman veden vuorottelu saa veren kiertämään kasvoilla ja ihon näyttämään eloisalta. Kotona tehtävä face lift à la In Fiore on tämän syksyn vakiorutiinini.

Kaikki jutun tuotteet: Jolie.

The post In Fiore appeared first on Musla.This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

In Fiore

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×