Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

KEVÄÄN KENKÄLISTA

Hullu kenkänainen täällä taas, hei! Maailma näyttää nyt olevan täynnä Niin hienoja kenkiä, että sukat pyörivät jaloissani (ja haluaisivat jo jäädä sukkalaatikkoon kesälomalle). Olen viime aikoin pohtinut tärkeitä asioita, eli kevään ja kesän kenkäostoksia:

celine_flats

Syy siihen, että olen jo kauan unelmoinut Célinen pehmeistä balleriinoista, on oikealla oleva kuva. So chic, so effortless! Ja tämä kuva myös. Ah! Näihin on nyt ehkä pakko investoida.

full_ED_v.2.13_CharlotteDenim_Cover2

ATP Atelierin sandaaleista unelmoin kesäksi : Farkut ja poolo eivät koskaan ole näyttäneet näin eleganteilta. (Kuva The Line, tietysti, koska kaikki niin täydellisen hienostunutta, ah!).

martiniano_glove_shoe_1

Martinianon Glove shoes ovat niiin symppikset. Sitäpaitsi Maryam Nassir Zadeh -malli ja kenkäsuunittelija Mari Giudicelli kertoi omistavansa tämän mallin kahdessa eri värissä, koska se on hänen mukaansa niin hurjan mukava kenkä.

maryam_2

Ja sitten himoitsen tietysti kaikkea, johon Maryam Nassir Zadeh on koskenut. Etenkin tämä Penelope mule kiinnostaa. Myös Samujilta on tulossa ihastuttava sandaali kevääksi. *huokaus* So many pretty shoes, mutta mitkä valita? Päätöksiä, päätöksiä.This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

KEVÄÄN KENKÄLISTA

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×