Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ELEGANTIT URHEILUVAATTEET

Heille, jotka tuntevat tyylini, ei varmasti tule yllätyksenä, että suosin mustia ja harmaita urheiluvaatteita. Omistan yhdet neonpinkit juoksulenkkarit, joita rakastan, mutta muuten treenivaatteeni Ovat hyvin värittömiä. Simppelit, mustat treenivaatteet eivät myöskään kulahda niin nopeasti – osasyy, miksi pidän mustasta!

Alla vinkkejä minimalistisiin jumppavaatteisiin:

sporttimuoti_musla1

TANSSITARVIKELIIKKEET
Parhaita urheiluvaatteita ovat mielestäni ne, joissa on mahdollisimman vähän yksityiskohtia. Siksi ostan nykyään jumppavaatteeni tanssitarvikeliikkeistä. Niistä löytyy hyvälaatuisia, logottomia mustia trikoohousuja ja spagettiolkaintoppeja.

Olen juuri nyt todella heikkona jalkalenkillisiin jumppahousuihin (syytän Balenciagan syysnäytöksen hiihtohousuja). Ne soveltuvat erityisen hyvin joogaan, pilatekseen ja tanssitunnille.

Suosikkini tanssitarvikeliikkeistä on Piruetti, josta kuvassa näkyvät jalkalenkilliset trikoot ovat. Ostin housut äskettäin ja huomasin ilokseni, että ne on valmistettu Suomessa! Myyjä kertoi, että kaikki Piruetin oman merkin urehiluvaatteet valmistetaan Suomessa. Upea juttu! Hinta housuilla oli 42 euroa.

fa4b379bc6d32a69bd03c39b48a3f162

FILIPPA K SOFT SPORT
Luksus-urheiluvaatteista suosikkini on Filippa K:n Soft sport -merkki. Valikoimasta löytyy très chic jumppavaatteita, joissa ei ole mitään muuta vikaa kuin että hinta vain on välillä hieman suolainen. Toisaalta Filippa K:n urheiluvaatteet ovat todella laadukkaita. Viisi vuotta sitten ostamani mustat trikoot ovat vieläkin ihan kuin uudet, vaikka pesen ne vähintään joka toinen viikko. Eli siinä mielessä erittäin hyvä investointi.

Filippa K saa myös plus pisteitä siitä, että joka vaatteen kohdalta löytyy pieni Who made it? -osio, jota klikkaamalla saa tietää, missä maassa ja tehtaassa vaate on valmistettu. Itse löysin klikkailessani vain Portugalissa valmistettuja tuotteita.

 sporttimuoti2

A.P.C x OUTDOOR VOICES
Olen myös silmäillyt kiinnostuneena A.P.C:n ja Outdoor Voices -merkin yhteistyömallistoa. Vaatteet ovat ihanan linjakkaita ja arvostan väriskaalaa (harmaa, tummansininen, musta). Olen esimerkiksi todella heikkona tähän harmaaseen bodyyn ja olen alkanut miettimään, että tummansininen on itse asiassa todella tyylikäs jumppavaateväri!

PSST!
Urheiluvaatteissa on usein se ongelma, että tarjoilla olevat koot ovat aika pieniä. Siksi haluan vinkata Niken juuri lanseeraamasta plus size -mallistosta, josta löytyy ihania minimalistisia jumppavaatteita myös suuremmissa kooissa.This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

ELEGANTIT URHEILUVAATTEET

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×