Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum sa ai grija de gentile si posetele tale


Stim cat de importanta este Geanta pentru a crea un look reusit, dar de multe ori nu acordam acestui accesoriu atentia de care are nevoie. Afla cum sa-ti ingrijesti gentile pentru a te putea bucura cat mai mult timp de ele!

La fel ca si incaltamintea, geanta este un accesoriu in care merita sa investesti. Poate aduce o pata de culoare intr-o tinuta monocroma, poate sa-ti reprezinte cel mai bine stilul si, in plus, are si utilitate practica - unde altundeva ti-ai putea depozita banii, actele, cheile, glossul, servetelele si toate maruntisurile de care ai nevoie pe durata zilei?

Tocmai pentru ca e un accesoriu atat de important, trebuie sa incerci sa-ti pastrezi geanta in cea mai buna stare, la fel cum faci cu pantofii pe care ii lustruiesti dupa fiecare purtare si ii asezi frumos in dulap.

Indiferent ca e Louis Vuitton sau un model "no name", geanta trebuie curatata din timp in timp si tinuta la adapost de praf, caldura, umezeala sau orice ar putea sa-i distruga forma si materialul.

Si asta nu doar pentru a prelungi "viata" gentii, dar si pentru a avea grija de tine. Gandeste-te ca in genti se aduna o multime de microbi, mizerie, praf, si nu e igienic sa-ti tii lucrurile intr-un loc murdar (mai ales rujul si alte produse cosmetice).
Iata cateva reguli simple pentru intretinerea gentilor:

In mod normal, orice geanta trebuie sa aiba o eticheta care specifica modalitatea de curatare. Unele genti pot fi spalate la masina, altele au nevoie de dry cleaning, altele pur si simplu trebuie sterse cu o carpa.

De regula, daca e din plastic sau imitatie de piele, geanta poate fi stearsa cu o carpa umeda, iar daca e din piele intoarsa sau din material textil, se foloseste o perie moale pentru a indeparta praful si eventualele pete.

In ceea ce priveste gentile din piele naturala, ingrijirea este mai complexa, in sensul ca trebuie din cand in cand sa le cureti cu solutii speciale pentru piele - se gasesc in supermarket-uri si in magazinele de incaltaminte. Aceste solutii nu doar curata pielea, ci o si protejeaza de actiunea daunatoare a factorilor externi (vant, praf, soare, ploaie etc.)

Indiferent ca e din piele sau nu, geanta trebuie curatata si in interior, pentru ca acolo se aduna cel mai mult praful si microbii. Goleste geanta, intoarce-o pe dos, scutur-o si periaz-o cu o perie de haine (poti folosi si rola pentru scame).


This post first appeared on MustHaveShop.ro, please read the originial post: here

Share the post

Cum sa ai grija de gentile si posetele tale

×

Subscribe to Musthaveshop.ro

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×