Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 krijgt gratis trial en 50% korting

Plants Vs. Zombies Garden Warfare 2 Krijgt Gratis Trial En 50% Korting

Als je het gekste gevecht van het universum nog niet hebt uitgeprobeerd, grijp dan nu je kans! De volledige versie van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is vanaf vandaag gratis* te downloaden en tien uur lang speelbaar voor alle spelers op Xbox One en PlayStation 4. Spelers kunnen vervolgens de volledige game met 50% korting kopen, waarbij zij hun voortgang, unlocks en achievements behouden. Vanaf 16 augustus is Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ook voor de pc beschikbaar als 10 uur lange gratis proefversie, waarna hij met 50% korting te koop is op Origin™.

Om gratis te beginnen met spelen of de game te kopen met 50% korting, ga je naar de Xbox Marketplace of PlayStation Store.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst je in een groots gevecht waar de zombies, voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, Suburbia hebben overgenomen en de planten de aanval inzetten. Ervaar nieuwe manieren om te spelen, zoals de Backyard Battleground, een grote interactieve omgeving die elke map en modus in de game met elkaar verbindt. Meer dan 110 speelbare personages met waanzinnige krachten en vaardigheden, 14 geheel nieuwe maps vol persoonlijkheid en humor, en 8 te gekke game modes maken Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 tot het grootste, gekste, geweldigste gevecht in het universum.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 krijgt gratis trial en 50% korting

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×