Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Battlefield 1 In the Name of the Tsar verwacht op 5 september

Sluit je aan bij het Russische leger met legendarische huzaren en doe mee aan de strijd om de bevroren archipels en besneeuwde ravijnen! Vanaf 5 september kunnen Battlefield 1 Revolution en Battlefield 1 Premium Pass-houders genieten van twee weken eerder toegang tot Battlefield 1 In the Name of the Tsar, de grootste Battlefield-uitbreiding ooit. Bekroond tot “Beste Add-On/DLC” op gamescom bevat Battlefield 1 In the Name of the Tsar zes gloednieuwe Russische maps, nieuwe wapens, voertuigen, twee epische nieuwe Operations, de nieuwe Supply Drop-modus en nog veel meer.

Gelijktijdig met de In the Name of Tsar-update zal HDR10 ondersteuning worden toegevoegd aan de game. Spelers met HDR-mogelijkheden zullen een verbeterde contrastratio en kleurenpalet met natuurlijke kleuren ervaren, wat een nog realistischer beeld oplevert.

Het overige nieuws vind je hier

17 minutes ago

Battlefield 1 In the Name of the Tsar verwacht op 5 september
----------
Sluit je aan bij het Russische leger met legendarische huzaren en doe mee aan de strijd om de bevroren archipels en besneeuwde ravijnen! Vanaf 5 september kunnen Battlefield 1 Revolution en Battlefield 1 Premium Pass-houders genieten van twee weken eerder toegang tot Battlefield 1 In the Name of the Tsar, de grootste Battlefield-uitbreiding ooit. Bekroond tot “Beste Add-On/DLC” op gamescom bevat Battlefield 1 In the Name of the Tsar zes gloednieuwe Russische maps, nieuwe wapens, voertuigen, twee epische nieuwe Operations, de nieuwe Supply Drop-modus en nog veel meer.

Gelijktijdig met de In the Name of Tsar-update zal HDR10 ondersteuning worden toegevoegd aan de game. Spelers met HDR-mogelijkheden zullen een verbeterde contrastratio en kleurenpalet met natuurlijke kleuren ervaren, wat een nog realistischer beeld oplevert.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook
·Deel

23 minutes ago

Sonic Forces verschijnt 7 november
----------
SEGA maakt met veel plezier bekend dat Sonic Forces op 7 november verschijnt. Vanaf vandaag kunnen fans van de franchise de Bonus Edition pre-orderen (alleen fysiek verkrijgbaar). De Bonus Edition is beperkt beschikbaar en bevat vier iconische Sonic Forces art kaarten en de SEGA/ATLUS PACK add-on. De add-on biedt 13 extra in-game outfits en accessoires aan waarmee fans het uiterlijk van hun Hero Character kunnen recreëren in de stijl van vijf SEGA/ATLUS icons.

Fysieke pre-orders zijn nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Digitale pre-orders voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC zullen later worden aangekondigd.

Met Sonic Forces biedt het team achter Sonic Colors™ en Sonic Generations™ een fast-paced ervaring als Modern Sonic en gevaarlijke platformen als Classic Sonic aan. Spelers kunnen ook gebruik maken van krachtige nieuwe gadgets voor hun eigen Custom Hero Character.

Sonic Forces is vanaf 7 november beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook
·Deel

17 hours ago

Developers diary over oorsprong van Outcast - Second Contact
----------
Bigben en de ontwikkelstudio Appeal bieden je de kans om meer te ontdekken over de totstandkoming van Outcast – Second Contact door een serie ontmoetingen en interviews met de ontwikkelaars van deze game.

In deze eerste video praten Yves Grolet (Game Director en mede-oprichter van Appeal) en Franck Sauer (Artistic Director en mede-oprichter van Appeal) over alles wat hun inspireerde bij het scheppen van de wereld van Adelpha. Als makers van de originele game, halen ze herinneringen op aan hun ontwikkeling van een levende en systematisch ingedeelde wereld, waarin elk personage een eigen persoonlijkheid heeft.

Outcast - Second Contact is de complete remake van de cultgame Outcast voor de PlayStation®4, Xbox One en PC. Het origineel was een ware pionier in het action-adventure genre en plaatste spelers voor het eerst in de videogamegeschiedenis in een open 3D-wereld. De game won destijds meer dan 100 awards, waaronder adventure game van het jaar.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook
·Deel

20 hours ago

Life is Strange Before the Storm Episode 1 Awake nu verkrijgbaar
----------
SQUARE ENIX®, uitgever van bekroonde en goed verkopende videogame-franchises als FINAL FANTASY® en TOMB RAIDER®, heeft vandaag een emotionerende nieuwe video uitgebracht met echte mensen en hun echte, oprechte verhalen over vriendschap en liefde, om de lancering te vieren van LIFE IS STRANGE™: BEFORE THE STORM op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

De drie minuten durende video, getiteld “An Open Letter”, is gemaakt als weerspiegeling van de thema’s vriendschap, liefde en steun die een belangrijke rol spelen in de game.

In LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM, ontwikkelen Chloe en Rachel een bijzondere band in de tijd die ze met elkaar doorbrengen. Bijna iedereen kan wel een persoon noemen die kenmerkend was voor een bijzondere tijd in zijn of haar leven. In sommige gevallen duren zulke relaties slechts een paar maanden, maar in andere gevallen wel tientallen jaren. Om de release van Episode One te vieren, nodigden we een kleine groep echte mensen uit om een open brief te schrijven aan die ene speciale persoon in hun leven…

Jon Brooke, Vice President voor Brand Marketing bij Square Enix: "Ik wilde de emotie en geest van Life is Strange vangen op een manier die je normaal niet ziet in reclames voor videogames. Als game durft deze titel echt iets anders te doen, draaiend om emoties waar videogames zelden om draaien. Ik ben heel blij met het resultaat. De game is ontworpen om ons eraan te herinneren dat het leven draait om relaties en dat een goede vriendschap alles kan veranderen. Ik hoop dat iedereen daar iets bij voelt.”

De mensen van creative agency Ralph hebben weken lang gesproken met koppels beste vrienden, vragend naar verhalen en inzichten over hoe hun vriendschap zelfs de zwaarste periodes had doorstaan.

“We namen met deze strategie een risico, en we hebben de emotie in de video alleen bereikt dankzij enkele buitengewone mensen die bereid waren hun harten voor de camera te openen,” verklaart Ralphs creative director Gregor Stevenson. “De rauwe intensiteit van hun reacties als ze de intiemste gedachten van hun beste vrienden lezen, stond ons vanaf het begin al voor ogen. En dat is wat we kregen. Het was ons doel om elke vriendschap op een meeslepende en inlevende manier te portretteren, daarbij de authenticiteit en uniekheid van de personages in de game weerspiegelend.”

LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM is de volgende game in Square Enix’ bekroonde, multi-miljoenen verkopende, episodische franchise. De game speelt in Arcadia Bay,
drie jaren voor de gebeurtenissen in het eerste game in de serie.

Spelers nemen de rol aan van Chloe Price, een 16-jarige rebelse meid die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber, een knappe en populaire meid die in de wieg is gelegd voor succes. Wanneer Rachels wereld instort door een familiegeheim, kan ze gelukkig bij haar nieuwe vriendin terecht voor steun. Beide meiden geven elkaar de kracht om hun demonen te overwinnen.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook
·Deel

22 hours ago

Gear.Club Unlimited toont eerste gameplay en krijgt releasedatum
---------
Amstelveen, 31 augustus, 2017 – Mindscape, Microïds en Eden Games kondigen vol trots de releasedatum en eerste trailer aan voor Gear.Club Unlimited die 30 november zal uitkomen voor de Nintendo Switch.

Voor de eerste keer op de Nintendo Switch kunnen spelers de authentieke wereld van autoracen ontdekken met Gear.Club Unlimited. Zij maken kennis met de meest ongelooflijke raceauto’s, ervaren het geluid van de supermotoren en beleven een fantastische race ervaring terwijl zij racen in de bekendste auto’s van de wereld.

Met deze trailer, die de eerste beelden van gameplay onthult, ontdekken spelers dat alle auto’s naar naar de ideale raceauto kunnen worden aangepast en verbeterd.

Gear.Club Unlimited biedt spelers de mogelijkheid om hun skills te laten zien in meer dan 400 races verspreid over 3 game modi:

• Derby mode: Neem het op tegen maximaal 7 andere coureurs.
• Rally mode: 4 coureurs nemen het tegen elkaar op in off-road tracks waar driften essentieel is om de race te winnen.
• Time trial: Haal de beste tijd van alle andere coureurs en win de race!

Met het winnen van een kampioenschap ontgrendel je nieuwe voertuigen, verbeteringen voor je auto en meer races. Ervaar met Gear.Club Unlimited op de Nintendo Switch de meest spannende races game waar je maar wilt.
... See MoreSee Less

Lees op Facebook
·DeelThis post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Battlefield 1 In the Name of the Tsar verwacht op 5 september

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×