Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack nu verkrijgbaar

Vandaag heeft Ubisoft bekendgemaakt dat het Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack en Assassin’s Creed Chronicles: Russia, de laatste episode van de Assassin’s Creed Chronicles-trilogie, nu als download verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Daarnaast is het Trilogy Pack ook in de winkel verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin’s Creed Chronicles, ontwikkeld door Climax Studios in samenwerking met Ubisoft Montreal, laat je het spannende bestaan van een Master Assassin ervaren in 2.5D. Spelers reizen naar drie verschillende beschavingen en periodes: de Ming-dynastie in China aan het begin van haar val, het Sikh-imperium ten tijde van de voorbereidingen op de oorlog in India en de nasleep van de Oktoberrevolutie in Rusland. Elk Chronicles-deel staat op zichzelf met een unieke setting, stijl, verhaal en Assassin, maar de drie delen komen verhaaltechnisch samen.

De laatste episode, Assassin’s Creed Chronicles: Russia, speelt zich af in 1918. Assassin Nikolaï Orelov moet een laatste missie volbrengen voor de Assassin Order, voordat hij met zijn familie kan ontsnappen. Zijn missie: infiltreer het huis waar de familie van de tsaar door de Bolsjewieken wordt vastgehouden en steel een artefact waar Assassins en Templars al eeuwen over vechten. Hoewel het te laat is om de hele familie van de tsaar te redden, weet hij prinses Anastasia te bereiken. Terwijl hij probeert te ontsnappen, moet hij de prinses en het artefact uit de handen van de Templars zien te houden.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia is digitaal verkrijgbaar voor € 9,99. Het Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack, met daarin China, India en Russia, is verkrijgbaar voor € 29,99. Het Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack is op 5 april ook verkrijgbaar voor PlayStation Vita.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack nu verkrijgbaar

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×