Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Homefront: The Revolution krijgt eerst DLC genaamd ‘The Voice of Freedom’

Homefront: The Revolution Krijgt Eerst DLC Genaamd ‘The Voice Of Freedom’

Deep Silver en Dambuster Studio brengen vandaag de eerste single-player-uitbreiding uit voor Homefront®: The Revolution.

In The Voice of Freedom kruipen spelers in de huid van Benjamin Walker, het legendarische boegbeeld van de opstand en KPA’s meest gezochte man. Het doel: infiltreer bezet Philadelphia en ontmoet Jack Parish’s Resistance Cell. Deze intense, verhaalgedreven proloog test de speler op het gebied van stealth en combat wanneer hij wordt geconfronteerd met de meest sinistere en vijandige factie in het metrostation van Philadelphia: de ‘90’.

The Voice of Freedom is gratis voor iedereen die de Homefront Expansion Pass bezit en is tevens los verkrijgbaar. The Voice of Freedom is nu te downloaden op Xbox One, het alles-in-één game en -entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en op Windows PC via Steam.

Terugkerende Homefront spelers zullen zien dat de recent uitgebrachte patch de algehele ervaring sterk heeft verbeterd.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Homefront: The Revolution krijgt eerst DLC genaamd ‘The Voice of Freedom’

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×