Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Elvis Rroshi Sqaron Përse është Ndaluar Dhe Dëbuar Nga Gjermania-Ora News- Lajmi I Fundit-

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Partia Demokratike, i ka kërkuar Kosmionit Qëndrorë të Zgjedhjeve që të nis procedurat për ndërprejen e mandatit të kryebashkiakut të Kavajës Elvis Rroshi, pasi akzuohet se ka fshehur të dhënat në vetëdeklarim. Gazeta Rilindja Demorkatike botoi sot formularin e vetëdeklarimit që buron si detyrim i ligjit të dekriminalizimit, ku Rroshi pranonte se ishte ndaluar ne Gjarmani, por nuk jepte arsyet e ndalimit. Pak orë më vonë Rroshi ka reguar në rrejtin social facebook, i cili ka sqaruar se është ndaluar në Gjermani pasi ka qënë emigrant pa letra, ndërsa garanton se nuk është subjekt i asnjë krimi që parashikon ligji i dekriminalizimit.
Tirane- Pas plotësimit të formularit të vetëdeklarimit, Partia Demokratike akuzoi Kryebashkikun e Kavajës, Elvis Rroshi, se ka fshehur të shkuarën e tij. Gazeta zyrtare e selisë Blu, Rilindja Demokratike, botoi fomularin e vetëdeklarimit të Elvis Rroshit, i cili pranonte se ishte ndaluar në Gjermani, por në vëtëdeklarim nuk jepte arsyen. Marrë shkas nga kjo Partia Demokratike, i kërkoi Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve që t?i drejtohet prokurorisë, që të nisë procedurën për ndërprerjen e mandatit të kryetarit Bashksië Kavajës, ashtu siç e përcakton ligji.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/elvis-rroshi-sqaron-perse-eshte-arrestuar-ne-gjermani/


This post first appeared on Video Shqip Ovidim, please read the originial post: here

Share the post

Elvis Rroshi Sqaron Përse është Ndaluar Dhe Dëbuar Nga Gjermania-Ora News- Lajmi I Fundit-

×

Subscribe to Video Shqip Ovidim

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×