Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Daisy distruge până la 200 de iPhone-uri pe oră


Daisy, robotul Apple "distruge" până la 200 de iPhone-uri pe oră. Poate fi folosit pentru dezasamblarea a nouă modele de telefoane diferite. În viitor, compania își propune să genereze produse exclusiv pe bază de elemente reciclate.

Apple a introdus robotul Daisy, un robot care ar dezasambla până la 200 de iPhone-uri pe oră. Face parte dintr-o inițiativă realizată de companie cu scopul de a genera, în cele din urmă, produse bazate exclusiv pe materiale reciclate sau regenerabile.

Daisy este făcut cu unele componente ale lui Liam, primul robot de reciclat telefoane Apple, lansat în 2016. Dar această versiune este mai avansată și funcționează cu nouă versiuni ale iPhone, în timp ce Liam a lucrat doar pentru unul, iPhone 6.

Daisy este, de asemenea, un robot mai eficient atunci când vine vorba de alegerea și separarea componentelor în timpul procesului.

Cel mai nou robot de dezasamblare, Daisy, este cel mai eficient mod de a recupera mai multe materiale valoroase stocate pe iPhone. Creat în anii de cercetare și dezvoltare, Daisy încorporează o tehnologie revoluționară bazată pe învățările Apple de la Liam, primul său robot de dezasamblare lansat în 2016. Daisy este fabricat din unele părți ale lui Liam și este capabil să dezasambleze nouă versiuni ale iPhone-ului și să sorteze componentele de înaltă calitate reciclare. Daisy poate distruge până la 200 de dispozitive iPhone pe oră, scoate și sortează componentele, astfel încât Apple să poată recupera materialele pe care reciclatorii tradiționali nu le pot obține și la o calitate superioară.This post first appeared on Kuckr, please read the originial post: here

Share the post

Daisy distruge până la 200 de iPhone-uri pe oră

×

Subscribe to Kuckr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×