Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum să devii un om de succes



Cum să devii de succes: 10 sfaturi de la Roman Abramovici. Miliardarul și antreprenorul Roman Abramovici ne împărtășește secretele succesului său.

Nu există rețete în acest articol dedicat modului de a deveni milionar. Dar are suficiente sfaturi pentru a ne ajuta să devenim niște oameni de succes și să ne deplasăm mai repede spre obiectivul nostru.

1. Multe probleme provin din minte. Ele nu sunt rezultatul unor evenimente, eșecuri sau acțiuni ale altor persoane. Ele apar din cauza obiceiurilor noastre mintale. Eliberați-vă de asta și imediat scăpați de multe probleme cauzate de fiecare dintre ele.

2. Nu trageți rapid concluzii! Acest obicei poate complica viața în două moduri. În primul rând, noi credem că știm ce se va întâmpla, așa că ne oprim atenția și începem să acționăm pe baza acestei ipoteze. Oamenii sunt niște forestieri inutili. Majoritatea ipotezelor lor sunt greșite și, prin urmare, acțiunile lor sunt greșite. A doua parte a acestui obicei - ne-am imaginat că putem citi mințile și de parcă știm ce fac alți oameni sau ce cred ei. Din nou greșit! Această prostie distruge o relație ca și alta.

3. Nu dramatizați! Multe accidente periculoase, fatal de periculoase, pornesc de la eșecuri minore și reacționează în consecință. Obiceiul de a scoate un elefant dintr-o muscă generează o alarmă, care fie nu există, fie este atât de mică încât nu este nimic de îngrijorat. De ce fac asta? Cine știe? Poate că să arate și să se simtă mai important. În orice caz, acest lucru este la fel de prost că este dăunător.

4. Nu creați reguli! O mare parte din toate aceste "trebuie" și "ar trebui" cu care vă purtați, sunt cu siguranță inutile. Tot ce vă dau este nervozitate și vină. De ce? Urmând aceste reguli imaginare vă bateți creierul cu obstacole inutile și comenzi copilărești. Iar atunci când încerci să transferi aceste reguli altora, te transformi într-o dramă înfricoșătoare, plictisitoare sau într-un fanatic.

5. Evitați stereotipurile și etichetele! Cuvintele pe care le folosiți pot să vă arate cine sunteți. Limbajul negativ și critic generează aceeași gândire. Încercând să strângeți lucrurile în anumite categorii, nu le mai vedeți adevăratul lor sens, limitându-vă astfel gândirea la lipsa de valoare. Nu puneți etichete! Veți fi surprins de ceea ce vedeți.

6. Nu fiți perfecționiști! Viața nu este numai "negru sau alb", sau "tot sau nimic". În majoritatea cazurilor, "suficient" înseamnă doar suficient. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă perfect, atunci, cel mai probabil, nu-l veți găsi niciodată. În același timp, toate celelalte lucruri vor părea mai rele pentru tine decât sunt cu adevărat. Veți căuta o relație ideală și probabil vă veți petrece singuri restul vieții. Perfecționismul este o boală psihică care nu vă va permite să vă bucurați, dar vă va trimite de fiecare dată în căutarea unui lucru care nu este.

7. Nu generalizați! Unul sau două eșecuri - nu este un semn al unui eșec permanent. Un triumf aleator nu te transformă într-un geniu. Un singur eveniment este bun sau rău - sau chiar două sau trei evenimente nu servesc întotdeauna ca un semn al unei tendințe prelungite. De regulă, lucrurile sunt ceea ce sunt și nimic mai mult.

8. Nu luați la inimă! Majoritatea oamenilor, chiar prietenii și colegii tăi nu spun, nu gândesc și nu le pasă de tine 99% din timpul lor. Persoanele din organizația ta sau care trăiesc în vecinătate probabil că nu au auzit niciodată despre tine. Da, de fapt, nu vor să audă. Suișurile și coborâșurile din viață, căldura și indiferența altor persoane nu au nimic de a face cu tine personal. Dacă ei pretind, te va face să te simți mai mizerabil decât este necesar.

9. Nu credeți în emoții! Ceea ce simți nu este întotdeauna un adevărat indicator al ceea ce se întâmplă cu adevărat. Doar pentru că simți, nu înseamnă că este adevărat. Uneori sursa de emoții poate servi ca oboseală, foame sau iritație. Indiferent dacă vă simțiți bine sau rău - viitorul acestui lucru nu se va schimba. Sentimentele pot fi adevărate, dar ele nu sunt adevărate.

10. Nu renunțați la apatie! Dacă te aștepți la lucruri rele în viață și la serviciu, atunci le veți găsi. Starea de spirit negativă este aceeași la fel cum ai privi lumea deformată cu ochelari murdari. Veți observa doar defecte, nu acordați atenție sau nu observați nimic altceva. Este uimitor cum puteți vedea ce nu este, dacă începeți să căutați. Și, desigur, dacă începi să cauți lucruri pozitive, le vei găsi.

Nu trăiți în trecut! Acest sfat este cel mai important dintre toate: uitați și trăiți. Cea mai mare parte a furiei, dezamăgirii, nefericirii și disperării în această lume provin de la oameni care se ocupă de nemulțumiri și de probleme din trecut. Cu cât defilați mai mult prin ele în mintea voastră, cu atât mai mare vă va părea și cu atât mai rău vă veți simți. Nu lupta cu nefericirea! Uita-te și trăiește!


This post first appeared on Kuckr, please read the originial post: here

Share the post

Cum să devii un om de succes

×

Subscribe to Kuckr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×