Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Byteshandel och postleverans

Det finns fler fördelar med att bo här. Vi kan ta postleveransen som är lite unik. Här levereras posten till dörren och det är smidigt såklart. Ibland får man också posten levererad på ett än smidigare sätt. Igår satt vi och fikade nere i den större byn San Antolín de Ibias när helt enkelt brevbäraren kom in på fiket och lämnade vår post till oss i handen. När man beställer paket så levereras de endast en gång i veckan, hur löser man det om paketet kommer en annan dag. Posten ringer och frågar om det går bra att lämna det på fiket där de brukar se oss. Så förutom kaffe kan vi hämta ut våra paket. Tillit så att säga.

Igår när vi skulle ner till San Antolin möttes vi av våra andra grannar. De tar bara upp lite väl mycket plats på vägen. Kossor och tjurar går ofta lösa precis som fåren och tja andra djur. Normalt sätt så går de fria året runt uppe på bergen och har sitt skydd där uppe. Ja det finns björn och varg men det verkar ägarna inte bry sig så mycket om. Sen är det ovanligt att de ger sig på betesdjur. Det finns å andra sidan mycket vilt för dem att jaga också. Ja, köttet vi köper här kommer från djur som går ute och slaktas på plats. Det märks på smaken kan vi lugnt påpeka.

Igår fick Anders rycka in som datorsupport på hotellet i Cecos och som tack fick vi en trerätters middag men exklusivt Rioja till. Tjänster och gentjänster Fungerar Bra. Ägg mot frukt och grönt. Middagar och kött mot hjälp på gården. Det fungerar bra faktiskt då många inte har direkta inkomster men heller inte utgifter. Förresten, om ni vill bo bra och ha en aktiv semester så rekommenderar vi en semester här. Hotellet Xana Cecos är snyggt, har bra service och fantastisk mat.

Inlägget Byteshandel och postleverans dök först upp på Two cats in a caravan.This post first appeared on Two Cats In A Caravan, please read the originial post: here

Share the post

Byteshandel och postleverans

×

Subscribe to Two Cats In A Caravan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×