Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

OPPO are subdivizie: RealMe 1 primul smartphone al noului brand

RealMe 1

Dupa modelele Huawei sau Xiaomi, cei de la Oppo si-au deschis subdivizie. Realme va debuta pe piata din India cu modelul RealMe 1 intr-un parteneriat care se pare ca va fi exclusiv pentru Amazon India. Cel mai probabil, noul device ar urma sa fie lansat in perioada urmatoare, fara ca producatorul sa lase prea multe detalii despre acest nou tip de smartphone.

RealMe 1 primul smartphone al noului brand detinut de OPPO

Chiar daca nu aflam inca foarte multe despre specificatiile noului RealMe 1, cei de la OPPO, in virtutuea noului parteneriat, au dezvaluit o parte din ceea ce ne interesa, in materie de design.

RealMe 1

RealMe 1 va fi disponibil pe negru, cu finisaj de tip diamant. Producatorul ii spune Black Diamond si cred ca am mai vazut ceva similar in portofoliul Oppo prin 2015, atunci cand compania lansa Oppo Mirror 5. Butonul power al device-ului este vizibil plasat in partea din dreapta, in timp ce butoanele pentru volum se regasesc pe marginea lateral stanga. Rama terminalului RealMe 1 este metalica.

RealMe 1 (2)

Din primele imagini scapate in presa, ne putem da seama ca RealMe 1 este pregatit cu un ecran in format modern, cel mai probabil 19:9, iar presa din India scrie ca aproape sigur nu va fi lipsit de “decupajul” de tip iPhone X.

RealMe 1 nu va avea senzor de amprente clasic, dar este insa pregatit cu deblocare faciala, de tip Android. In sectorul foto, se pare ca nu vom avea parte de camera foto duala, nici pe spate si nici pe fata. In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, ne asteptam la cele basic: 4G VoLTE, Wi-Fi, bluetooth v4.2, GPS si mufa audio pentru casti (3.5 mm).

Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro pentru alte detalii despre acest nou model de telefon entry level pregatit de Oppo si denumit RealMe 1.

Articolul OPPO are subdivizie: RealMe 1 primul smartphone al noului brand apare prima dată în blog.catmobile.ro. | Jean CodreanuThis post first appeared on Blog CatMobile.Ro - Blog - Huse Si Carcase, Accesorii Si Telefoane Mobile | Catmobile.ro, please read the originial post: here

Share the post

OPPO are subdivizie: RealMe 1 primul smartphone al noului brand

×

Subscribe to Blog Catmobile.ro - Blog - Huse Si Carcase, Accesorii Si Telefoane Mobile | Catmobile.ro

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×