Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Els vuit enginyers més populars de la història

Al llarg de la història, hi ha hagut enginyers que han aconseguit coses innovadores per fer un pas cap a un major coneixement. Certs pensadors destaquen de la resta, tant per capacitat intel·lectual com pel nivell d'assoliment. Seguidament detallem els vuit millors enginyers, del passat i del present, que han estat molt populars i aclamats.

8. Fazlur Rahman Khan
Fazlur Rahman Khan va néixer a Dhaka, Bangla Desh. És el creador dels moderns gratacels. Era un enginyer estructural de formació clàssica i arquitecte que va crear dissenys que van permetre la construcció dels edificis més alts de forma més fàcil. També va utilitzar tècniques de CAD per dissenyar les seves estructures, cosa que el va ajudar a solidificar la pràctica en l'enginyeria civil moderna.

Els vuit enginyers més populars de la història


7. Leonardo da Vinci
Da Vinci era molt versat en una varietat de professions, des de l'art a la ciència i les matemàtiques. La seva recerca d'aquests camps va portar moltes idees úniques d'enginyeria. Molts dels seus dissenys no es van fer. Un disseny d'ala delta de da Vinci va ser un dels pocs dels seus invents que va ser pràcticament implementat. El seu enginy i creativitat l'han situat com una de les ments tècniques i artístiques més populars.

Els vuit enginyers més populars de la història

6. Steve Wozniak
Steve Wozniak juntament amb Steve Jobs van ser pioners en la informàtica personal en la dècada de 1970. Mitjançant el programari de Wozniak i els èxits de l'enginyeria electrònica, els ordinadors personals avui s'utilitzen gairebé a tot el món. Va desenvolupar l'Apple I sol i era probablement, la ment tècnica impulsora que hi havia darrere de l'èxit de Jobs.

Els vuit enginyers més populars de la història

5. Elon Musk
Elon Musk és especialment conegut per l'SpaceX i Tesla, però aquest enginyer nascut a Sud-àfrica està empenyent els límits en molts camps tècnics. Alguns podrien considerar-lo més un home de negocis que un enginyer, però la seva voluntat d'innovar i desenvolupar noves tecnologies, ha fet que el seu nom formi part de la història.

Els vuit enginyers més populars de la història

4. Henry Ford
Encara que Henry Ford no va ser reconegut plenament com l'autor de la creació de l'automòbil modern per Karl Benz, la seva línia de muntatge i les tècniques de fabricació en forma de la indústria van esdevenir innovadores. La producció en massa es va veure per primera vegada a les fàbriques de Ford, que van permetre gaudir de l'automòbil a totes les classes socials.

Els vuit enginyers més populars de la història

3. Orville i Wilbur Wright
Els dos germans Wright tenien interès en el vol des d'una edat molt primerenca. En lloc de centrar-se en com moure les seves aeronaus, es van dedicar més als dissenys aerodinàmics per mantenir el seu planador en l'aire. Ells van desenvolupar la forma inicial que ara és la moderna ala d'avió, així com un sistema de control de tres eixos de direcció en vol.

Els vuit enginyers més populars de la història

2. Isambard Kingdom Brunel
Brunel va ser un dels més grans inventors al segle XIX, més coneguts per a la construcció del Gran Ferrocarril de l'Oest, que encara està en funcionament. Va treballar principalment en revolucionar la infraestructura industrial a la Gran Bretanya. El seu impacte en l'enginyeria industrial va ser tan gran que es va fundar una universitat amb el seu nom.

Els vuit enginyers més populars de la història

1. Nikola Tesla
Nikola Tesla és potser la ment tècnica més prolífica que ha viscut mai. Molts dels seus invents van ajudar a la tecnologia més moderna, però pot ser difícil saber el que realment va inventar. Thomas Edison n'era el titular. Edison també era conegut per robar invencions dels seus subordinats. Sobre Tesla, es creu que va ser la primera persona que va treballar en la tecnologia la ràdio moderna, de raigs X, i el motor d'inducció. Tesla era molt peculiar, el que significa que molts dels seus companys de treball el consideraven una mica boig i obsessiu. Malgrat tot això, els èxits de Tesla han fet més per la societat moderna que molts altres enginyers.

Els vuit enginyers més populars de la història


Font: Interesting Engineering


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Els vuit enginyers més populars de la història

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×