Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Els iPhones i els iPads podrien delatar als lladres

Una patent d'Apple, descriu com els dispositius IOS podrien fer que sigui molt fàcil a la policia identificar lladres prenent automàticament fotos i vídeos d'ells, així com la captura de les seves dades d'empremtes dactilars mitjançant el sensor de ID tàctil.

Els iPhones i els iPads podrien delatar als lladres

La patent diu que aquestes dades podrien ser adquirides gràcies als repetits intents fallits per desbloquejar el dispositiu, o si un propietari permet, utilitzant l'eina de protecció: Buscar el meu iPhone des d'un altre dispositiu.

Els iPhones i els iPads podrien delatar als lladres

Un iPhone, de fet, és un dispositiu de computació que pot determinar, capturant informació biomètrica, com activar-se en mode alerta. La condició d'activació pot ser la recepció d'una o més instruccions d'un o més dispositius de computació, la detecció del potencial ús no autoritzat pel dispositiu de càlcul, el funcionament normal del dispositiu de computació, i així successivament. El dispositiu informàtic pot obtenir i emmagatzemar la informació biomètrica.

Els iPhones i els iPads podrien delatar als lladres

Aquesta informació biomètrica pot ser una o més empremtes digitals, una o més imatges d'un usuari que actualment estigui usant el dispositiu, un vídeo de l'usuari actual, àudio de l'entorn del dispositiu, i així successivament. Llavors, els dispositius informàtics poden proporcionar la informació biomètrica emmagatzemada per a la identificació d'un o més usuaris no autoritzats.
És clar que els iPhones i els iPads ja tenen fortes mesures antirobatori. Cerca meu iPhone permet als dispositius marcats com perduts i les seves ubicacions de seguiment, mentre que l'activació de bloqueig significa que un dispositiu no es pot restablir sense que el propietari original, ho aprova utilitzant el seu ID i contrasenya d'Apple. No obstant això, aquesta patent intervindria coses a un nivell superior en proporcionar a l'aplicació l'evidència de la identitat d'un lladre. Seria, però, necessari evitar que els lladres desconnectin el dispositiu.

Font: 9to5MAC


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Els iPhones i els iPads podrien delatar als lladres

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×