Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

El visor de realitat virtual de Google

Des de fa dos anys, Google disposava del senzill sistema de realitat virtual, Cardboard, literalment, plataforma de cartró. Un kit de cartró amb un telèfon, Android o iOS, que permet submergir-se en la realitat virtual.

El visor de realitat virtual de Google

Més barat impossible. I fantàstic per submergir-se per primera vegada en la tecnologia de la virtualitat, però massa limitat. Així que Google llançarà en breu, una nova plataforma, Daydream, que establirà noves especificacions per a un sistema de realitat virtual "de qualitat", segons va anunciar el conseller delegat de Google, Sundar Pichai, a la inauguració de la conferència de desenvolupadors Google I / O.

El visor de realitat virtual de Google

El nou sistema, amb un casc que admetrà diversos telèfons que compleixin determinades especificacions, arribarà la propera tardor quan es llanci la nova versió d'Android, de moment anomenada N -la companyia va demanar idees per donar-li un nom-. Juntament amb les ulleres, de les que Google només va presentar un esbós, hi haurà un comandament que tindrà un disseny minimalista i una secció dins de la botiga Google Play que subministrarà continguts de realitat virtual.
Entre els fabricants que compliran amb les especificacions de Daydream hi ha Samsung, HTC, LG, Xiaomi, Huawei, ZTE, Asus i Alcatel. El comandament d'aquest sistema de portar un sensor d'orientació, serà una de les grans referències del sistema. Entre les companyies que ja preparen continguts de realitat virtual per al sistema de Google figuren The New York Times, CNN, HBO Now, Netflix, NBA, Hulu, Lionsgate i IMAX.


Entre els competidors, la Samsung Gear VR, utilitza la tecnologia Oculus, i funciona amb alguns mòbils de gamma alta de la companyia coreana, que aporten el programari mitjançant apps que es descarreguen, els sensors, i la pantalla. L'opció de Oculus Rift, que ja està a la venda (599 $ / uns 535 euros), destaca per les seves prestacions i programari -principalment, jocs-, tot i que per utilitzar-la es necessita també un ordinador bastant més potent que la mitjana dels que són al mercat, de manera que la inversió és molt important, de manera que la inversió estarà propera als 2.000 euros. Una de les opcions que podria popularitzar-d'una manera senzilla és la de Sony, PlayStation VR, que es recolzen en la videoconsola PlayStation 4, de la qual n'existeixen milions distribuïdes per tot el món. El sistema costarà 399 dòlars (355 euros) i 499 dòlars (445 euros) el kit amb els comandaments Move.


Les HTC Viu, un dels sistemes més sofisticats, té com a handicap seu preu: 899 euros a Espanya a més de la necessitat d'un ordinador d'elevades prestacions. El sistema empra també uns aparatosos cables connectats.
Google va anunciar també el llançament d'un nou dispositiu anomenat Home, una mena d'altaveu que atén peticions de música, temporitzador, consultes d'internet o gestionar sistemes domòtics


Font: La Vanguardia


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

El visor de realitat virtual de Google

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×