Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

La bateria i els DSO a Australia

El mercat d'emmagatzematge d'energia distribuïda s'està accelerant a Austràlia. Els DSO, estan explorant noves formes de negoci per tal d'evitar la pèrdua d'ingressos sobre la creixent implantació de l'autoconsum.

La bateria i els DSO a Australia

Els proveïdors de bateries australians ho veuen com un nou camp. A mesura que es competeix per una posició forta en el mercat residencial, els venedors d'emmagatzematge estan associant-se cada vegada més amb els DSO d'Austràlia.
Anàlisis recents de GTM Research mostren que el mercat d'emmagatzematge d'energia d'Austràlia podria créixer 37 vegades entre 2015 i 2020, arribant a una taxa anual de potencia instal·lada de 244 MW. La gran majoria d'aquest creixement s'està produint darrera del comptadors del client, majoritàriament com a complements als sistemes solars residencials ja existents.

La bateria i els DSO a Australia

Hi ha diverses formes per tal de què els distribuïdors pugin fer diners amb la combinació d'acumulació i solar. Els socis comercials són un dels primers passos. A principis d'aquest any, AGL Energy, una important distribuïdora d'Austràlia, va anunciar una associació amb el proveïdor d'emmagatzematge amb seu a Califòrnia, Sunverge. En un programa pilot, les empreses subministraran sistemes d'emmagatzematge per augmentar al voltant de 1.000, les existents instal·lacions solars residencials.

La bateria i els DSO a Australia

Els distribuïdors que participen amb la implementació de sistemes d'emmagatzematge també aprenen sobre com funcionen aquests sistemes, i com interactuen amb les xarxes d'energia -fet que actualment és un repte-, a causa de la lentitud del desplegament de comptadors intel·ligents en la major part d'Austràlia.
Els DSO, també estan començant a aprendre com aprofitar l'emmagatzematge d'energia residencial i altres recursos energètics distribuïts en les seves funcions, com són les emissions primàries d'energia - aspecte que AGL, està investigant amb el seu pilot. Les VPP són només una de diverses estratègies per als minoristes d'electricitat per explorar noves fonts d'ingressos i ofertes de serveis a través de la gestió de la demanda.

La bateria i els DSO a Australia

De la mateixa manera, la tecnològica australiana REPOSIT, s'ha associat amb els minoristes d'electricitat per comercialitzar programari que actualitzi la "intel·ligència" en els inversors solars residencials per a donar suport a una integració més eficaç amb emmagatzematge darrere del comptador.
REPOSIT, està fent programes de prova per ajudar als consumidors i gràcies a les seves bateries, estalviar en moments d'alts preus de l'electricitat.
Per què és un èxit tota aquesta combinació de bateria i generació solar?
Una barreja entre el alts preus de la xarxa, els ajuts i l'abundant superficie, han conduït a un fort creixement en els mercats solars residencials d'Austràlia de manera que ara, aquests factors, també estan impulsant el creixement de l'emmagatzematge.
A mesura que els factors econòmics convergeixen a Austràlia, juntament amb la caiguda dels preus per a l'emmagatzematge, fa que aquest cada vegada es posicioni millor.
Avui dia, els consumidors australians que instal·lin nous sistemes solars fotovoltaics, gaudeixen d'una tarifa. En algunes regions, fins i tot no paguen res, si instal·len emmagatzematge amb el seu sistema d'energia solar fotovoltaica. I a Nova Gal·les del Sud i Victòria, conjuntament amb els estats que són especialment forts en creixement residencial d'energia solar fotovoltaica, els termes de potencia, es preveu que desapareixin a finals del 2016.

La bateria i els DSO a Australia

Més enllà dels consumidors, altres actors de la indústria de l'energia d'Austràlia estan veient oportunitats en l'emmagatzematge darrere del comptador. Mentre que els minoristes d'electricitat s'han estat movent en vendes i suport d'aquests sistemes, les empreses de transport i distribució estan explorant la forma d'emmagatzematge que podria suplantar les inversions en infraestructures de cables tradicionals.
Les empreses de cables d'Austràlia, en particular, són cauteloses sobre la inversió en infraestructura a llarg termini a causa de la considerable incertesa sobre les futures tendències de la demanda i la política energètica.
També, el gegant de les telecomunicacions australià Telstra, ha anunciat recentment plans per oferir serveis d'energia de la llar, incloent l'emmagatzematge, les plaques solars als consumidors, de manera que, clarament, és una indicació de com aquestes tecnologies distribuïdes estan començant a canviar el panorama competitiu.

Font: GTM


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

La bateria i els DSO a Australia

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×