Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vapë…të gjithë në plazh, por gruas së shpenguar rrezikon t’i dalë gjoksi. Të rinjtë s’e falin (FOTO)

Vapë…të gjithë në Plazh, por gruas së Shpenguar Rrezikon t’i dalë gjoksi. Dhe sot të rinjtë nuk të falin. Por të fotografojnë dhe shpejt e shpejt përfundon në  rrjet.

Kjo është fotoja më e fundit nga Durrësi, ku gruaja pushon për qejf të vet. Kthyer anash mbi shezlong, ajo është treguar diskrete dhe nuk ka hequr as pantallonat e shkurtra, por reçipetat me sa duket e kanë ‘’tradhëtuar’’.This post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Vapë…të gjithë në plazh, por gruas së shpenguar rrezikon t’i dalë gjoksi. Të rinjtë s’e falin (FOTO)

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×